N kolay bonomu bu ..
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
N kolay bonomu bu ..
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi subeden aldiniz bu orani sakincasi yoksa soyler misiniz?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıfbank 32 gün 17.30 mu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıfbanktan kaçgünlük ve kaç orandan bağladınız tşk
16 oranına red vermiştir merkez .
Geçen sene vakıf 15 oran aldım eft yaptım red yedi dedi maksimum 14.50 verebilirim dedi .
Bende geri gönderdim aynen parayı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Milyon altına ne veriyor ona da 17 vs alınabilir mi
fiba dan aksam mesajı kiraz hesapta yeniden aramızda olmanızı dileriz tl %16 dolar %4...gecen yıl kullanmıstım 90 gun...demekki yeniden kullanım hakkı veriyor...bankalar tl topluyorlar yoksa yeniden niye hak tanısınlar .
Faizlerin artacağını dusunursek en fazla kac gun baglamali? 32 şer devam etmek daha mantikli gorunuyor...
20 haziran vade bono 19.28 gözüküyor bunu alabilen var mı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Şekerbanktan Atak geldi 16,50 oldu.
https://i.hizliresim.com/nl5X40.png
sn tr12345678910.. elinize sağlık.
satır mavilerini başlıkla aynı değil de çok çok daha açık mavi ya da çok açık gri yapsanız taa şaane olmaz mı:)
syg..
tabloda vakıf dolar oranı düşük.. 3 hafta önce sorduğumda % 4 hoşgeldin oranı demişlerdi..
290k ya 17.30 vakıf.. o miktara bankalar arası en yüksek faiz.. bilemiyorum altan..
Ben de merak ediyor ve soruyorum ama cevap gelmedi..
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karpuz, Dışkapı-Ankara Pazarı tane 3,5 TL
Muz (Yabancı-Ekvator menşei), Bim ve A101'de kg max 9 TL
Kiraz (Salihli), Dışkapı-Ankara Pazarı kg 5 TL, küçük taneli 3 TL
Kayısı bilmiyorum
Çilek (Dağ Çiçeği, küçük reçellik), Dışkapı-Ankara Pazarı kg 6,5 TL
Mısır, Dışkapı-Ankara Pazarı 10 tane 6 TL
Lokasyon: Ankara-Altındağ
kiraza 35 TL. fiyat koyana değil, kıyma fiyatına kiraz alana gülerim..
Muz 4,9 lardan 6,9 sonra 9 tl ye sıçradı Şok ve benzeri marketlerde........Kiraz oldukça bol bu sezon , fiyatlar ortalama 5-10 tl arası kalite farkıyla........
Çilek fiyatı hiç düşmedi , 5 tl den kapıyı açtılar 6 dan aşağı satan olmadı.......
karpuzda istanbulda kilo 1,5 kadar indi ama marketlerde hala 2,25 den aşağı karpuz yok.......daha aşağı veren yok......Kavun 5 tl den 3 tl kilo fiyata kadar indi ama sera olduğundan pek tadı tuzu yok........
Kayısı iyisi hala pahalı , eh işte denecek kayısı 5 tl daha ucuzuda var ama reçel komposto dan başka işe yaramaz........
Pazar hala çok pahalı ........Kırmızı ve beyaz et fiyatlarına hiç girmeyelim orası uçuk.......Geçen işleriçokiyi olan bir et markette kuzu etinde indirim yapmış ete baktım resmen bozulmaya başlamış demekki alıcı olsa da gramajda ciddi düşüşvar , ramazan ayı olmasına rağmen .......
Neyse 16.50 fonlama olduğu ortamda hala 17 mevduat faizi bulamıyorsak artık mevduat işini bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum......
Anadolubank 1mio+ %17 indikatif fiyatlama
Hoşgeldin kapsamında gecegündüz günlüğünü %16.00 dan %16.50'e yükselten Şekerbank'dan sonra; Alternatifbank'da, hoşgeldin vov günlüğünü %16.50'e yükseltmiş; ING Bank uyuma, mevduatcına sahip çık !
https://nkolaybono.aktifbank.com.tr/ sitesinde kişiye özel olmaksızın %16.94 gözüküyor.
Aktifçilere:
Haftaya Pazartesi itibariyle Nkolay bono %16'dan %17'ye çıkıyor