Tüpraş 200 gün ort. Üstüne attı. Ralli mod açılabilir
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Tüpraş 200 gün ort. Üstüne attı. Ralli mod açılabilir
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu ülkede yollara taş döşesen icraat sanıp alkışlanır..
iki tane köprü yapınca dunyanın en gelişmiş ülkesi olacağını zanneden idraksiz dolu ülke..
iki tane köprü 40-50 yıl once de yapıldı ülkede.. ama başımız uzaya değmedi.. yapılması gerekiyordu ve yapıldı.. kimse bunlar (akape) kadar böbürlenmedi..
son 20 yılda yapılanlar 1980-2000 arası yapılan şeylerden daha fazla değil.. zaten ortalama büyüme oranları aynı.. yapılması gereken yapılıyor..
köprü ihtiyaçsa köprü, baraj ihtiayçsa baraj, telekom ihtiyaçsa telekom, aselsan ihtiyaçsa aselsan kuruluyor..abartmayın..
ilk beş ilk 10 gibi şeyler güzel hedefler ama mevcut zihniyetle olmayacak..ilk 20 den çıkmak üzereler farkında değilller..
bu arada moddan ricam paragöz gelirse
borsamız çok diri filan
yazmasına mani olun.
füll lönkteyim, marmara çrası gibi yakar beni. asdas. :he:
-1.000 bassalar burda muhabbet derin deği$ir..
Yada DowF -100 cük..
Yada Dolar 7,73+..
Felan fıstık.
Ev sahibi olma örneği çok güzelmiş. Şimdi bir arsamız var diyelim ev yaptırmak istiyoruz. Sizin yukarıda anlattğınıza göre
1- X Dolar kredi çekip hemen yaptıralım
2- X Dolar para biriktirelim.Paramız olunca yaptıralım.
seçeneklerimiz var.
Fakat biz 3. seçeneği kullandık. Müteahhit çağırdık. Bu evi sen yap. Ben sana 25 yılda toplam 12 X dolar kira ödeyeyim. Sonra da ev benim olsun dedik.
Ev sahibi olmaya kimsenin itirazı yok. X dolarlık eve neden 25 yılda 12 X dolar ödemeyi garanti ettik onu sorguluyoruz.
akape döneminde 2 liralık iş devlet kendisi yapacakken 10 liraya başkasına yaptırdı.. neden ?? o anda 2 lirası olmadığı için.. toplanan vergiler israf edildiği için..bu işlemle kendisi de borçlanmadığı için borç/gelir rasyosunu düşük tuttu makyaj olarak..bunun da reklamını yaptı borçluluğumuz düşük diye.. bir taşla iki kuş..
Ben Akp li değilim zaten devlet politikalarını da öngöremediğim için de tüm yatarımlarım dolar bazlı olduğu için karşı bacağında dolar shortluyorum . Yazdıklarımı anlayamıyorlar. Ama bi çocuğa bi şeker veriyosun karşılığında teşekkür ediyor sana, bu kadar sene memlekete gerçekten dünya çapında yatırımlarla emek vermiş insana da hakkını vermek gerek diye düşünüyorum.
Verge ile benden baska olayi anlayan yok galiba topic de
Ooo bist100 şahlanmış. 129bing olmuş. Yine e de şah la nı ı yor am man.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten iki farklı görüş her daim olacaktır kimse yüzde yüz oyla iktidara gelmiyor. Birinin faydasına dokunan diğerinin kuyruğuna dokunuyor basıyor kalayı. Herkes aynı görüşte olsa piyasada olmaz zaten.
Ancak içimizde devletin memleketin kötülüğünü isteyen belki de yabancı menşeeli çok fazla insan barındırıyoruz. Yapılan iyi şeyleri görmeyip , eksik olanları da yıkıcı dil ile eleştirenlerin amaçlarının gerçekten bizi yıkmak olduğunu düşünüyorum.
Çok belli ediyosunuz kendinizi. Bu millet asla size fırsat vermeyecek, her zaman olduğu gibi başarısızlıkla cevabınızı alacaksınız.
cortcu zik zok nerede?
gelince haber verin de cortlayalım onla beraber...
Bayım dün 4 ün ilk bacaksalari bitti kanımca.. bol tradeyler. Buralarda zigzag ile zaman geçirmeye.. haftaya gaz veya fayiz kararıyla aralarda bir yerde 5 ile okeye döneceğini düşünüyorum..
5 her zaman öngörülemeyen hadise ya uzar ya güdük kalır ya başarısız kalır bilemiyoruz..
Velhasıl kelam müzik çalarken lphone 12 alacakların salyalarini görürken ayagina ayakkabı alamayanlar ıslak kaldırımlarda titreyerek yürür...
ne oldu, işler mi kesat...iki gün önce geldin, başlığın ırzına geçtin..6 ay kaybol, sonra gel vır vır da vır vır. şirketin varmış nasılsa, git işlerinle uğraş.
hem kimse sana akp li demiyor...iktidar değişsin anında chp li olur senin gibiler...senin gibiler hep iktidar partilidir...omurga yok çünkü.
Dediğiniz mümkün ama ben görüşlerinde samimi olduğunu düşünüyorum. Adam hep en büyük düşüşlerin sonuna doğru ortaya çıkıyordu. Adeta bir pozitif uyumsuzluk gibi sinyal veriyordu. Bu trollük değildi bence.
Piyasa biraz düşsün düşüşün son çeyreğinde yine ortaya çıkar bence :)
tepe ata benziyor :)
https://i.hizliresim.com/KoY6FG.jpg