Originally Posted by ConSenSus SenSor Vur beline beline.. Babayiğitler bassın dibine.. Tam kızartmalık endeks oldu Bistik de görücez bakalım bademcükler.. Alo merkez, patlasın endeks.. ... Dünkü taptaze rekorlardan kırılım mevzu alıntı.. Ve ilavesi ayrıcana meril hanım teyzeli AKsiyon.
Originally Posted by ConSenSus SenSor Alo merkez, patlasın endeks.. ... Dünkü taptaze rekorlardan kırılım mevzu alıntı.. Ve ilavesi ayrıcana meril hanım teyzeli AKsiyon. sp beklenti bitti deyip basarmı sizce
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
Originally Posted by besonderes sp beklenti bitti deyip basarmı sizce Yakı$ıırrr...
Originally Posted by ConSenSus SenSor Yakı$ıırrr... ben anlamam fazla ama sp haftalıkta kayan yıldız ayı formasyonu oluşturuyor gibi anladım
Originally Posted by besonderes ben anlamam fazla ama sp haftalıkta kayan yıldız ayı formasyonu oluşturuyor gibi anladım TriumpH emmiyi kaydıranlar dü$ünsün o ayıyı artık.. Müstehaklı mübah pozisyonlar..
abd genelkurmay başkanı trumpa basmış kalayı işler tersine dönerse vay babam vay....
Originally Posted by besonderes sp beklenti bitti deyip basarmı sizce Hasan almaz, basan alır diyor sn.bayımız.
Forum Rules
Yer İmleri