Arkadaşlar
Zincir Emir yaparken 24.50 bir lot alış,
24.48 satış yerine garanti olsun diye 24.40 yazsak olur mu? Yoksa yanlış mı olur?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadaşlar
Zincir Emir yaparken 24.50 bir lot alış,
24.48 satış yerine garanti olsun diye 24.40 yazsak olur mu? Yoksa yanlış mı olur?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün eksi %8 leri gören BIST100 endeksi artıya geçti.Haydi inşaallah kapanıştagüzel olur.
Net te (Döviz Varlıklar- Döviz Yükümlülükler)
döviz borcu/DÖVİZ açığı çok olan şirketler
takip ettiğim şirketlerden gözüme ilişenler
thy : - eksi 80 milyar TL
pegasus: - eksi 5.7 milyar TL
sasa: - eksi 4.9 milyar TL
fordoto: - eksi 4.9 milyar TL
petkim: - eksi 1.4 milyar TL
Şu an çok döviz açığı thy de görünüyor..
Dün sabahtan beri forumdaki arkadaşları bilgilendirmek adına edindiğimiz haberleri, bilgileri ve yorumları aktardık. Hep iyi niyetle yaptık. Allah herkesin gönlüne göre versin. Benden bugünlük bu kadar.
Garanti bankası tabanı bozması bile endeks icin çok olumlu . Tabanı bozunca biraz daha alım yaptim . Bugün bankalar alıcı olursa güzel kapatır. Çay demleyip yeniden başlayacağız. Başka seçeneğimiz yok ...
Elbette temkinli olmak lazım. Yakın zamanda muğlak bir çok şey var. Bugün bireysel olarak %10 nakitimle hisse alarak ülkemin şirketlerine bir güven göstergesi olarak alış yaptım. Kendimce milli bir duruş yaptım. İnşallah diyerek bir temenide bulundum. Kesin bir yargı ortaya koymadık zaten. Saygılar. ..
Yurt dışına bağımlı ve köklü kağıtları takip ediyorum . Bu şirketlerin sonuçta ederi var . Goody gibi ....
Sonuçta çimento üretiyor. Piyasaya çimento lazim . Bizden ucuzu yok . OYAKC ve afyon aldim ...
Boya yurt dışından mi gelecek , kimyasallar , izalayosyon yurt dışından mi gelecek . Evet patron ve yönetim kahramanlık yapacağına herturlu it oyunu çeviriyor ona rağmen Polho ilave %24 zarardayım....
Birdaha hiçbir zaman almayı bırak yanından geçmiyecegim temiz aile çocuğu muco nün kağıtları. Allah onu bildiği gibi yapsın....
" coşkuda kork , üzüntü de gözünü aç" mebes
Fikir alışverişinde bulunmakta her zaman fayda var sizin fikirleriniz de değerli bence bu sayfada;ayı piyasasına girdiğimiz konusunda hemfikirim.Yeni kanal bandımızın 1225-1430 aralığı olacağını düşünüyorum ve 1200 altına iğne atacağımız iddaamın da arkasındayım zaten dönüş beklediğim seviye ve süreleri belirttim.Sizin süre ve seviye olarak ayı piyasından çıkış ile ilgili bir yorumunuz var mı duymak isteriz saygılar...
Eskiden borsa düştüğünde ve / veya döviz arttığında dik duran Tcell olurdu fazla hareket etmedi . Az biraz ilave ...
genel olarak boğa piyasası 12-18 ay sürer ayı piyasası ise boğanın iki iki katı süre olur rakam vermek yanıltır.şöyle bakmak lazım piyasa 158 e kadar para kazandırma dönemi idi şimdi ise kaybettirme trendine girdi bakın ben kendimi övmüyorum yaşadıklarımdan ders çıkarıp tecrübelerimi birleştirip aktarıyorum darbe dahil birçok kriz yaşadım 28 ocaklı gönderimde borsanın 158 bin iken düzeltmeye gireceğii yazdım bunu söyleyebilen birine rastladınızmı hiç tv lerde veya kuşlu sitelerde ortalık güllük gülistanlık iken uyardık arkadaşın biri sen bistin palasımısın dedi bende o kadar emindimki evet dedim sonuç ortada arkadaşlar akıllı ve temkinli olun garanti taban taban şuan analize gerek varmı sizce...
Kendiside borsaci olan ve borsanın en deneyimlilerinden GLYHO ilave ettim . Patron şirketini yolda bulmadı. Inşallah özenle korur ...
Çok az param vardı. Celik hocanın aylık listesinde olan ve hareket etmeyen AKGRT aldim . Hayırlısı diyelim ...
Arkadaşlar siz ne yaptınız. Hepiniz nakitte misiniz . Hisse alıp satiyormusunuz. Sizlerde yazın. Şu garanti biraz toparlarsa inanın daha iyi olacak ..
Nacizane fikrim bunun bir düzeltme olduğu... Ben bu sert düzeltme hareketinden sonra yönün yukarı olacağını ve dolar bazlı ralliye başlayacağımızı düşünüyorum. Haziran ayına kadar böylesi sert hareketler olur sonrasında tırmanışa geçer sanıyorum.
Dolar bazlı endeks zaten 7 yıldır düşüyor son üç yıldır da dip arayıp duruyordu.. 135 doları dip olarak çalışmış...Yani endeksimiz 7 yıldır ayı piyasasında...
Ara ara böyle çok sert düzeltmelerle endeksin dolar bazlı zirveye koşacağını düşünüyorum. Her düzeltmede yan tahtalar yavaş yavaş ezilip büyük kağıtların baskılanması çözülecektir.. Kesinlikle ytd..
Yeşile döndük inşallah böyle devam eder artık herkes zararını cikarir Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Çelik hocanın yıllık listede olanlardan var bende.az miktarda nakitimle az miktarda maliyet düşürdüm.LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdıklarınıza katılıyorum usd bazlı hala ayı piyasasındayız bizim borsamızın çok kırılgan olduğunu bu kısa süreçte tekrar yaşamış olduk herzaman temkinli olmakta fayda var düşüncesindeyim.öncü hisseler yönü çizecektir özellikle petkim thy garan takip edilmeli yön için
avod dan bahsediyorsunuz gida icin sayın mebesSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.