Sayfa 492/602 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    insanlar! bilmeyen insanlar sizin bir sözünüze bakıyor temkinli olsanız iyi olur borsa boğa piyasası 158 bin ile bitti artık ayı piyasasındayız ve bu kısa sürmeyecek uzun soluklu ayı piyasasındayız.
    Elbette temkinli olmak lazım. Yakın zamanda muğlak bir çok şey var. Bugün bireysel olarak %10 nakitimle hisse alarak ülkemin şirketlerine bir güven göstergesi olarak alış yaptım. Kendimce milli bir duruş yaptım. İnşallah diyerek bir temenide bulundum. Kesin bir yargı ortaya koymadık zaten. Saygılar. ..

2. Yurt dışına bağımlı ve köklü kağıtları takip ediyorum . Bu şirketlerin sonuçta ederi var . Goody gibi ....

3. Sonuçta çimento üretiyor. Piyasaya çimento lazim . Bizden ucuzu yok . OYAKC ve afyon aldim ...

4. Boya yurt dışından mi gelecek , kimyasallar , izalayosyon yurt dışından mi gelecek . Evet patron ve yönetim kahramanlık yapacağına herturlu it oyunu çeviriyor ona rağmen Polho ilave %24 zarardayım....

5. Birdaha hiçbir zaman almayı bırak yanından geçmiyecegim temiz aile çocuğu muco nün kağıtları. Allah onu bildiği gibi yapsın....

6. " coşkuda kork , üzüntü de gözünü aç" mebes

7.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Birdaha hiçbir zaman almayı bırak yanından geçmiyecegim temiz aile çocuğu muco nün kağıtları. Allah onu bildiği gibi yapsın....
    Aynen öyle diğerleri tepki veriyor ama IHLGM tık yok düştüğü yerde kalıyor bu da işine geliyordur zaten yüzde 29 ile en çok zararda olduğum kağıt, nakitte olsaydım ortalama düşürebilirdim ama malesef .
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

8.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Aynen öyle diğerleri tepki veriyor ama IHLGM tık yok düştüğü yerde kalıyor bu da işine geliyordur zaten yüzde 29 ile en çok zararda olduğum kağıt, nakitte olsaydım ortalama düşürebilirdim ama malesef .
    Inan kardeşim bu kâğıdın bir daha yüzüne bakarsam ... vallahi forum herkese açık fazla içimi rahatlaamıyorum . Ihlas ve grubuna , muco ya en güzel cevabı harun kahraman yazar ...

Sayfa 492/602 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •