Napalım caho olmayınca olmuyor, destek attık ama pala verdi zopayı şortcuya, mecbur stopladık,yabcak bişii yok
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
Printable View
sayın el turco hiç bir şeyde mana aramayın lütfen, her şey manasız, bunlar ters ayağı görürlerse üstüne giderler,..para orada çünkü,
burada herkes paraya oynuyor,..
şu anda her şey çok kötü dimi, terste para war, shortların üstüne gittiler, kalmayınca bastılar aşağı burada bu basışa ben demiştim diyecek bir sürü kişi olacak,
bunlar sizin için yeni bir şeyler değil ama, düşüncenizde doğru olabilirsiniz ama, düşünce ile ısrar arasında ne war kaldıraç var,
ısrar adamı perişan eder bu piyasa ısrarı sevmiyor, pelte kişiliklerden hoşlanır,..
adamın düşüncesi olmayacak,
manifestosu olmayacak,
herkesle düşüp kalkacak bir kişiliği olacak,
sürüsünü sevecek ve bu sürünün bir ferdi olmaktan onur duyacak,
bunları hangimiz kabul edebiliriz hiç birimiz ama, kazanç bunu istiyor
ABD bankasını kurtardımı, AB kurtardımı, Sıra Emerginglerde veya yeni bir düzen gelecek
Eminim çok iyi yönetiyorsundur, ne yazdığımı bana okutacak kadar iyidir hatta 🤣
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://r.resimlink.com/6Aoj5.png
sizler için grafik üzerinde 22 ve 23 martı sildim,
ve özette 3 durum tespit ettim
1 için yeni long boşluk dolarken kazanç, ticaret, trader
2 için eski short tepki, ısrarcı shortların muhtemelen sıkıntı yaşayacağı yer???
3 için eski long boğaya çıkış
yani
aynı ırmağa girenlerin üzerinden değişik sular akıyor, ırmaksa hep akıyor
Bilge demiyelim tecrübe diyelim.
Normalde benim gibi trader lar bunu bu mecrada paylaşmamalı,çünkü ne kadar paylaşım birilerine ulaşırsa karşı makina terse oynuyor , manuel oyuncuyu düşürmek için elinden geleni yapıyor , bugun benim paylaşımımdan sonra tahtaları takip edenler görmüştür.Hele kuşta takipçisi olanlar kendi analizimiş gibi sunduğunda iş tamamen karışıyor.
ben yonca 7.68 ken ne olacağını , ne yaptığımı yazdım ,
aynı şekilde kchol için.
yazdıklarım teknik oyun düzeneğimden .
kolay gelsin.
Sn indregandi,
Takip ettiğim EW sayımları ile sisteminiz arasında tam bir korelasyon var. Başlığınızın sürekli takipçisiyim. Yazmıyorum çünkü grafik ve yorumlarınızın arasında kopukluk olsun istemiyorum. Viopun, sisteminizin verdiği 1590 civarındaki ilk ciddi direnç bölgesine gelmesini bekliyorum.
Ellerinize sağlık.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
say JAS sizde süpersiniz 1591.63 alt/üst te bir dengelenme bekliyorum, ama oradan az önce verdiğim boğaya çıkarsa, sizin ticaretinizde bahsettiğiniz 300 puanlık ihtiyaç gerçekleştiği gibi benim short kriter 1813.9 eski boğa ile işlenerek oluşacak, ve siz
aralık vadelerinizle ona hazır olacaksınız, bende sizi takip ediyorum,
süpersiniz
https://i.hizliresim.com/1hpnrt3.png
basit olarak grafiğimiz bu.
en sade graf :)
fazla süslemeye , AAAAAA VAAAAAAAAA denmiyecek graf ,
önemli olan GRAF okumaktır.:)
yoksa herkes de kurulu tezgah mevcut.
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
1d
İngiltere'de son 24 saatte Covid nedeniyle ölenlerin sayısı sıfır
https://bbc.in/3uAr8Zr
O zamn kapılar final maçını elimizden
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
12d
İngiltere Başbakanı Johnson, 17 Mayıs'ta gevşetme tedbirlerinin 3. aşamasına geçileceğini doğruladı
Hükümette aşama aşama yapmalı bu işi
Ekonomi ve Finans
@ekofinansguncel
·
20d
Kalekim’in halka arzına 300 bini aşkın yatırımcıdan talep geldi
Ayhan başkan sen varmısın bu 300.000 içinde
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
1d
İngiltere, İskoçya ve Kuzey İrlanda'da, bugün açıklanan verilere göre son 24 saatte Covid nedeniyle hayatını kaybeden kimse olmadı. Galler'de ise bugün Covid nedeniyle ölenlerin sayısının dört olduğu duyuruldu-BBC Türkçe
burada maluım ısrar etmemiz kurallar gereği abesle iştigal,
hepimiz öngörülerimiz belirtiyoruz :Sad:
ben burada sadece şunu tavsiye etmem, bunu belirtmek durumundayız
USD short, yani benim 7.75 beklentim USD de short açılmasın,
ya ne yapılsın bunun yerine viob long veya hisse long, gram altın flat
olabilir,
aylık bar hesabına göre 1320 veya 1540 görülmeli.uzun tatilde sonra 10 isgünümüz var.
tabiki şimdiki değerlere göre olay budur.
vobda fibo,elliott vs.oynamak intihar gibidir.yilda 2 batıran hareket olur.genelde orada havlu attirir.bu gune kadar bu 2 yöntemle vobda batan çok gördüm.
bunlar ancak poz kapama için kullanılmalı
buna göre poz. açılmaz.
zamanında USD de batmış biri olarak bunu önemle rica ederim,..
USD short tehlikelidir,...benim analizm tutar ama
t e h l i k e l i d i r
bunun yerine 7.75 ten long açın aynı adamsınız (sağlama oynamak)
https://r.resimlink.com/qrzBxVW.png
sayın Caho, sen ben hikaye doğru olan grafiktir,
2 şık
1 ve 2
2 de 7.75 var, zaman analizim gereği borsa yukarı ise USD 7.75 yani 2
o yüzden 7.75 derim, bildiğimden değil,
zamanı biliyorum ama 7.75 i bilmiyorum, hep beraber bakacağız buna
mütevazilik hep wardır
Gel yıkalım şu DJ u desen,
İki kazma kürek,
İkide AYU ırgat gerek...
Hadi gel yapalımşunu geri desen,
Bir Yellen birde FED gerek...
1462.5 BİST 1589-1256 hareketinin %61,8 fibo hareketidir,1462 üzerinde kalamayacağımızı düşünüyorum
1462 DEN 1215 ye doğru 2-3 ay içinde kademeli olarak ineceğimizi doların 9.25 hedefine ulaşacağını öngörüyorum
Ytd
Dow 35000 i dipten baktığımızda dax 15500 denk geliyordu,dax önceden gitti dow açığını kapattı,dax direnip yukarı gitmezse dow da hedefini tamamlamış görünüyor,mayısta satış algısını yenmek için 33.700 den dowu alıp short patlattılar,dow da 31-32 aralığına doğru sert bir satış dalgası bekliyorum...
Ytd
FDow 5.3.3 yukarı dalgasını bitirdi ise (ki bunu bir iki güne anlayacağız) 5.3.4 ile 31188 seviyesini aşağı kırmadan tekrar yukarı yönelmeli, yeni zirveye gitmelidir, eğer bugüne kadar sorunsuz ilerleyen sayım doğru ise. Bir diğer yakın alternatif ise bu dalga 5.3.3.3 olabilir (ki benim düşüncem budur), bu durumda 5.3.3.4 için aşağıda 32033 seviyesinin kırılmaması ve 5.3.3.5=5.3.3 ile yeni zirvenin gelmesi beklenir.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuşlu site tek kelimeyle algı yeri.Tek bir eleştiriye bile tahammül yok.Tüm yorumlar doğal olarak pozitif.Oraya bakan bunları görüyor.Olumsuz yazan zaten engellenir.
HEYECANLI BİR uzman S.G. VAR... 8 ortalamayla yatıp kalkan ADAMA '' 8 ORTALAMA yatayda duman eder..bir gün bekle olmadı 2 kapanış..bir bakıyorsun olan olmuş zaten''...dediğim için engellemiş.
Bu arkadaş burada yazıyordu.FİBOYA takmış.bir de 2 çizgi çizer.mesajlarınıda sürekli sildiği için (twitterden),zamanı gelince en olumlu mesajı ben demiştim diyor.