Sayfa 492/997 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Eminim çok iyi yönetiyorsundur, ne yazdığımı bana okutacak kadar iyidir hatta ��

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eleman işine bak ,
    sana neden okuttum onu bile anlamamışsınki,
    gelmişin ağlanacak haline gülüyorsun.
    Sende haklısın piyasa sizi para ile vermiyor , paranızı alıyor sonra bir graf gördünmü tuzlukla geziyorsunuz.
    Hadi şimdide gül senin anlıyacağın dilden yazdım .

2. yani

aynı ırmağa girenlerin üzerinden değişik sular akıyor, ırmaksa hep akıyor
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    hocam yıgıdın hakkını vermek lazım.forumda sızın gıbı bılgelere ıhtıyac var.takılmayın kımselere belkı farkında olmadan sayenızde dogru pozda olabılır formdaslar.sahsen ben trendın yukarı oldugunu gormeme rahmen pozda duramıyorum borsa eskı borsa olmaması sebebıyle bıst badems anında tokatgıl teknıgı olur kaygısı ıle sızde enazından yurek saglam durmakta dolayıyle yureklı bılgeler her daım lazım
    Bilge demiyelim tecrübe diyelim.
    Normalde benim gibi trader lar bunu bu mecrada paylaşmamalı,çünkü ne kadar paylaşım birilerine ulaşırsa karşı makina terse oynuyor , manuel oyuncuyu düşürmek için elinden geleni yapıyor , bugun benim paylaşımımdan sonra tahtaları takip edenler görmüştür.Hele kuşta takipçisi olanlar kendi analizimiş gibi sunduğunda iş tamamen karışıyor.
    ben yonca 7.68 ken ne olacağını , ne yaptığımı yazdım ,
    aynı şekilde kchol için.
    yazdıklarım teknik oyun düzeneğimden .
    kolay gelsin.

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    18 ekim 2021 itibarı ile 17 hafta sürecek bir realizasyon için sizinle hem fikiriz
    Sn indregandi,
    Takip ettiğim EW sayımları ile sisteminiz arasında tam bir korelasyon var. Başlığınızın sürekli takipçisiyim. Yazmıyorum çünkü grafik ve yorumlarınızın arasında kopukluk olsun istemiyorum. Viopun, sisteminizin verdiği 1590 civarındaki ilk ciddi direnç bölgesine gelmesini bekliyorum.
    Ellerinize sağlık.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn indregandi,
    Takip ettiğim EW sayımları ile sisteminiz arasında tam bir korelasyon var. Başlığınızın sürekli takipçisiyim. Yazmıyorum çünkü grafik ve yorumlarınızın arasında kopukluk olsun istemiyorum. Viopun, sisteminizin verdiği 1590 civarındaki ilk ciddi direnç bölgesine gelmesini bekliyorum.
    Ellerinize sağlık.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    say JAS sizde süpersiniz 1591.63 alt/üst te bir dengelenme bekliyorum, ama oradan az önce verdiğim boğaya çıkarsa, sizin ticaretinizde bahsettiğiniz 300 puanlık ihtiyaç gerçekleştiği gibi benim short kriter 1813.9 eski boğa ile işlenerek oluşacak, ve siz

aralık vadelerinizle ona hazır olacaksınız, bende sizi takip ediyorum,
    süpersiniz

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    say JAS sizde süpersiniz 1591.63 alt/üst te bir dengelenme bekliyorum, ama oradan az önce verdiğim boğaya çıkarsa, sizin ticaretinizde bahsettiğiniz 300 puanlık ihtiyaç gerçekleştiği gibi benim short kriter 1813.9 eski boğa ile işlenerek oluşacak, ve siz

aralık vadelerinizle ona hazır olacaksınız, bende sizi takip ediyorum,
    süpersiniz
    boğaya çıkış zamanını zaten benim topikte paylaşacam, ilk etapta 1591.63 alt üst dengelenmesi olacakmı buna bakalım,..tane tane gidelim derim

7. basit olarak grafiğimiz bu.
    en sade graf
    fazla süslemeye , AAAAAA VAAAAAAAAA denmiyecek graf ,
    önemli olan GRAF okumaktır.
    yoksa herkes de kurulu tezgah mevcut.

8. BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    1d
    İngiltere'de son 24 saatte Covid nedeniyle ölenlerin sayısı sıfır