Kubilayhan23 hoş geldin..
Printable View
Elektrikte acayip rakamlar uçuşuyor..
Geçen ay 8000 gelen Bi tiyatroya bu ay 28.000 gelmiş.
Bodrum yalıkavak ta tek başına yaşayan
Bir arkadaşıma 1.650 TL fatura..
Bölgesel farklar mı var nedir?
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi tane karikatür vardı.
Adama soruyor.
Nasıl Fakir haneye düştün diye.
Elektriği açık unuttum diyor..
...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8000 den 28000 e çıkmış olması inandırıcı gelmiyor. % kaç zam geldi elektriğe.
Bu tarz röportaj verenler işi sulandırıyor. Olayı gayrı ciddi hale sokuyorlar.
Ülkenin yarısı gerizekalı, kalan diğer yarısı daha da gerizekalı...
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
altın vurus denen sey bu olsa gerek.....ya kapanacak ..ya zam yapacak ınanılmaz bır sarmal içinde herkes
Bugünün en acıklı durumu şuydu..
Süt ve süt ürünleri reyonunun camına
Mağazamız kamerayla izlenmektedir uyarı yazısıydı....
İlk Okuma Tarihi:01/12/2021
Son Okuma Tarihi:30/12/2021
Tüketim Miktarı1000,00 kWh
Hesaplanan Tutar*:
1217,54 TL(±10 Krş)**
İlk Okuma Tarihi:01/01/2022
Son Okuma Tarihi:30/01/2022
Tüketim Miktarı1000,00 kWh
Hesaplanan Tutar*:
2739,46 TL(±10 Krş)**
Tek terimli tek zamanlı ticarethane alçak gerilim
https://lisans.epdk.gov.tr/epvys-web...feFatura.xhtml
2739/1217=2,25
Gün sayısı aynı ise aynı tüketimde
8000 18000 olması gerekiyor. Isınma fark ettirmiş olabilir.
Hesabı üsteki linkten kontrol edebilirsiniz. Hata yapmış olabilirim :)
Kendi faturanızıda hesaplayabilirsiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elektrik zamları elektrik üreten ve dağıtan şirket fiyatlarına neden yansımadı?
Nebati ye altınları veriyorsun.
O da sana kağıt parçası veriyor..
Tilki takası..
NTV@ntv·18dBIDEN İLE PUTİN UKRAYNA'YI GÖRÜŞTÜ
Beyaz Saray: Biden işgale hızlı bir yanıt verileceği konusunda uyardı
Kremlin: Putin işgal konusunda neden yalan bilgi verildiğini anlamadığını söyledi
https://bit.ly/3LqR7LQ
YTD
JAS diye bi 50 ot çu vardı,dolar topiğinde bir daha yazmıyacağım diyen .. ..Spot longlarına hedge olarak 241 den viop long yapan Hedge ci cauti vardı ...4 matematik işlemi ilk okul düzeyinde de olsa yapan bi süper kaldıraç kemal vardı ..göremiyoruz artık bu üstatların üst düzey yazılarını ..
Mahrum bıraktılar engin bilgilerinden :)
Mert bey ilahi.
jas terse gelmez o ayudur. böyle havaları da çok iyi koklar. Benim nazarımda 2 ayı efsanedir biri forumu bıraktı sanırım ekaya. diğeri sayın jas. teminat yönetimine de bayılırım. Siz de fena değilsiniz. Cautiyi twitterdanda takip ediyorum. Yani 4 işlemden fazlası bu kişiler
Matematikçi manif :)
Bana da mı lo lo :one:
https://youtu.be/IHSiWCqknTs
:dvr::dvr::dvr::kahkah::he::he:
KRAL şapkamı çıkartırım sana lolo asla yapmam. Ama jas iyidir bu arenada gıyaben de savunurum yani. Bir de emekli olacağım, benim matematik anlatma zevkimi p.ç ettiler(uzun muhabbet) Bu ülkeye en büyük zarar da her şeyden önemli bence, çocuklarımıza yeterince matematik verilmiyor son 4-5 senedir. Yeni mezun mühendislere üzülüyorum bu yüzden.
Gözlerinden öperim :)
O yazımda kaç kelime ve harf ve işaret var(noktalar dahil) ..bunun matematik ve senin kounun olmasa da Tarih ..tarihi bir bütün olarak anlamı ne?
https://www.youtube.com/watch?v=xDNRbyPAIao
Bu çok zehirli bir ezgi ama bir kere dinledin mi sabaha kadar dinlenir. modum başkaydı ama madem tavsiye ettin dinleyelim.
Sanki ilk defa dinliyorsun da :one:
:dvr::dvr::dvr:
jas yazar uyarır. cauti işini bilir. diğer arkadaşı pek bilmem.
chillout takılıyorum bu arada. pırasa sallayan kız bağımlılık yapar.
eskiden Mtv'de cumartesiyi pazara bağlayan gece 02:00 da chillout zone vardı, 15 sene dinlemişliğim var.
alkolle chillout iyi gidiyor.
bu arada pozsuz olmak güzel bir duyguymuş. cuma hem gündüz hem gece seansı aldım mamayı çekildim kenara, yok savaşmış yok notmuş düşünmüyorum. haftasonu pozsuz kalmak olayını listeme yazdım. pazartesi sabah ta önce iyi bir verirler, uygun anda long bakacağım.
Bu sana pek yakışan olmadı da neyse :he:
Bakalım :)
İsim vererek zikrettiğim tüm bu forumdaşlarımın yazma hakkı var(ki hepsinin fakir bendenize negatif yazıları var), hiçbiri banlı değil ve çok dominant kişiler ...kendilerini bana karşı savunacak durumdalar ..bir avukat tuttuklarını da ihtimal vermiyorum :)
Rusya dan UKR girmesini bekliyoruz.
Biden bekliyor, AB bekliyor, İSLAMCIlar bekliyor henüz tık yok..
Tankları sınıra yığmışın.
Gereğini yap bakalım da,
Rusya neymiş görelim..
Pala da %-1.5 gece seansı poz. aldı..
Bekletme.. Selamlar
Bak benim bir teklifim vardı, bu ülkenin esas sorunu matematik bilmeyen avukat, hakim, Türkçe öğretmeni vs demiştim. Hatta uni. sınavında mat. ve Türkçe yeterlilik sınavı olmalı. Ben bunu önerirken ülkeyi yönetenler tümden taban puanı kaldırdılar. Umarım özellikle son 10 yılımız kabus olarak kalır ve bir daha yaşamayız böyle bir dönem.
Bu arada emekli olsan da mat. birikimini aktarmaya devam et lütfen, ülkeye yapılabilecek en büyük hizmet bu tür birikimlerin gelecek nesillere aktarılması olur.
ABD sürekli haber pompalayıp panik yaratıyor, bir şeyler ters gidiyor. Ukrayna'da insanlar normal hayatlarına devam ediyorlar ve haberler bu kadar yoğun değil.
Amaç zaten Ukrayna'nın Rusları durdurması değil olası işgal sonrasında Afganistan benzeri bir gayri nizami harp ile bataklığa saplaması. ABD özellikle Rusya'yı saldırmaktan başka çare bırakmayacak şekilde provake ediyor, sonrasında da bir işgal olması halinde gayri nizami saldırılarla askeri olarak yıpratırken diğer yandan da ekonomik olarak boğazlayacaklar. Bu sayede Rusya'ya hem verilebilecek azami hasarı verirken hem de gelecekteki bir ABD, Çin kapışmasında da Çin'e omuz verebilecek bir konumda olması engellenecek. Buradaki niyet Ukrayna'yı kurtarmak ya da korumak asla değil aksine Rusya'nın saldırmasını sağlamak. Öyle olmasaydı bu tuzağın farkında olan Rusya şimdiye kadar çoktan saldırırdı.
Putin, zeki bir lider. Bu tarz gazlara gelmez. Gerginlik üst düzeyde olabilir ama saldırmaz kesinlikle.
Ukrayna başbakanı bile artık durumun farkına vardı. "Yapılan propagandayı eleştiren Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya ile Ukrayna arasında bir savaş ihtimalinden bahsedilirken dikkatli olunması gerektiğini belirterek, “İngiltere'de, Almanya'da, Fransa'da, Litvanya'da basın savaş olduğu izlenimi veriyor. Ama durum böyle değil. Bu paniğe ihtiyacımız yok.” dedi.
Üçlü Teyit Sistemi Detayları Açıklandı
https://parafesor.net/uclu-teyit-sis...ndi-13-02-2022
Darbeci değil miydi ?
Erdoğan'ın BAE Ziyareti
https://parafesor.net/erdoganin-bae-ziyareti-13-02-2022
Şirket kimin acaba ! Şirketin adı "Arar" umarım bulur...
Petrol Arama Ruhsatı Kararı
https://parafesor.net/petrol-arama-r...ari-13-02-2022
Zelenskinin durumu
Bi zamanlar ırak savaşında enformasyon bakanının durumu gibi...
Her gün amerigayı yeniyorlardı..
Ukraynalıların yarısı Rusya taraftarı..
Onların ne yaptığından haberi bile yoktur..
Diğer kesim batı yanlısı...
HALK ta her iki kesimin yolsuzluğu hırsızlığından bıkmış, bir komedyanı başkan seçmiş....
Rus ların zaten pravdası çok olur...