evet bildirim...Mesela cautiyi takip ediyorum.Sayfasında bildirimi var..herkesin gördüğü bildirimler...ama bana ulaşmıyor..oysaki diğer diğer tüm takip ettiklerimin bildirimlerini kendi sayfamda görüyorum.
Printable View
Musk herifi her gün bişey deniyor bugünlerde.
Duyduğuma göre eski hafızaları siliyormuş.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vaay arkadaş karanlık odadan çıkışa bak
Zil gibi bişey var onu aç kapa üstte.
Olmasa iki kere vur kafasına
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malesef üst akıl devrede, aklı olan bu borsada zor kazanır, abuk subuk hareketler ile vatandaşın parasını alıp borsayı yükseltecekler gibi.
Çünkü alım yapmadan önce düşünüyorsun ve aptallık yapmak istemiyorsun, karşı taraf ise sen ne kadar düşünürsen düşün ben ve diğerleri gibi basit düşünüyor vatandaşın tersine oynuyor.
bildirim acıksa..
ayarlar bölümüne gel. ordan bildirimler bölümüne.
sessize alınan bildirimlere bak önce. geri gel tercihler bölümünde açık olsun.
bildirim alımı bölümünde ise açık olmalı.
orada tweet yazar.. o kişilerin arasında post bölümünde ise bildirim alırsın.
Aşağıdaki sayı doğru mu
802 kişi diyor
İlk defa bu kadar kalabalık gördüm
Zamanında eski bir borsacı bir hisse için bunlar bir plazada 5 kişi, hepsi ayrı kurumdan işlem yapar, ama hesabı ortak tutarlar demişti. Çok yoğun işlem var diye girenler aslında tek kişiye karşı oynamış oluyor.
Muhtemelen aynı sistemi BIST30 seviyesinde aynı şekilde yapıyorlar.
vakfn -5 lerden +3 lere gitti aqua.
heyvan bunnlar..:drunk:
14 eylül 2023 Takas net işlem ...
şöyle bir uyarı var ...
Baştaki vakıf la GEDİK'e takılmayın SASA'daki AKD de gözüken LOT satışı, HACİM yaptı...
GEDİK yatırım SASA'da 46.09 maliyetli alım yaptığından.
https://i.hizliresim.com/s55s0hp.png
https://i.hizliresim.com/cgf4ijt.png
Normalde ben düz düşünüyordum, o zaman ben ne yaparsam tersini yapın derdim, benim zararımı sonra millet karşılardı zaten ufak oynuyorum. Şimdi kafa karışık olunca bazen kazanıp bazen kaybediyorum.
Fonlar, büyük para vs düz düşünmek zorunda, onları getirileri genelde daha zayıf oluyor. Mesela büyük paralı birisi malesef satabileceğimizden fazla almışız zararına zor sattık diye yazmış.
Ben borsayı ve vobu 2 aydır bıraktım nohut abi
Mahdumu yetiştiriyorum, hiç trade etmemesini soyledim, geçenlerde heveslenmişti, bende sen bilin dedim, bi sattı daha yukardan aldı tekrar düştü mosmor kaldı. Töbe etti, vob zaten bataklık, onu asla yabmaz.
Ölene kadar boyuna alsın asla satmasın, damlaya damlaya göl olur
demedim mi? en güzel grafik henüz çizilmedi.
sabah aşağı salıp 8460 gibi kapatır mı pala diye düşünmüştüm. öteye bile geçerim dedi.
bu aslında çok iyi değil ama önceki hareketlerine uygun.
bugün kapanışta son mermileri harcadık. yarın da açılışta kalan mermileri harcayacağız. burası çok büyük bir cemaatse buraya gelmişsek pala da imamsa palaya uyacağız.
el mecbur.
lem bozkurt çocuğu kumara alıştırma
gen mühendizliği .. bio kimya gibi bölümleri okusun..
bıraksın bu işleri..:kahkah:
hem kendini bulur.. hemde parayı vurur.
atayiz olma ihtimali yüksek yallnız
neeeee
viop pastasi hosuma gitmedi
endeks longlari aksam seansinda 8887 den kapattim
spot eregli ve vadeli ekgyo pozisyonlar durucak
Cumhuriyet Bayramı'nda 100.yıl adı ile emekliye 5000 TL ikramiye verilme çalışması varmış.
sorun çözüldümü abka
geliyor mu bildirim.
Vadeli bu gün kü işlemler ...
https://i.hizliresim.com/9vjt3nh.png
Beyler, aranızda İşCep kullanan var mı? Bir haftadır sorun yaşıyorum. Destek takımı sorun yok diyor. Bakalım aynı sorunu yaşayan başkaları da mı var? Bi bana özelden yazabilir misiniz lütfen?
VİOB, bu arada vade gapını kapattı gibi.8500-8460 arasıydı.
Oradan şaha kalktı