arkadaşlar artık özelime mesaj yazmayın lütfen.
ocak ayında bana iyi yerlere geleceği bir arkadaşım söyledi. onunda duyumunu aktardım.
Printable View
arkadaşlar artık özelime mesaj yazmayın lütfen.
ocak ayında bana iyi yerlere geleceği bir arkadaşım söyledi. onunda duyumunu aktardım.
duyum varsa desene işler berbat . bu duyumlar hissenin 50 tl yaklaşmasında başlıyor 24 tl düşünce duyum olmuyor ne hikmetse .yılda üç ve ya beş kez vur kaç yapan tayfa .tıwıttırı kullanıyır burayı kullanıyor .bdelsizi gündeme getiriyor sadece kendi satıcı .oluyor çıkıyor .tekrar alttan malı koyuyor yerine .bu tahtada yıllardır böyle.
Twitirda çok dillendiriliyor. Bedelsiz verecek ucacak diye. Gerceklik payı var mı arkadaslar.
YTD
çok güzel bilanço döneminde dajhi hareketsiz kalan italyan aygırlarının sahip olduğu bir firmadayız .yıllardır mağdur ettiler yatırımcıyı .kar gelen bilançoda aynı .zarar açıklayan bilançoda aynı.buna dur diyen yok soran yok soruşturan yok .spk uyur imkb .zaten küçük yatırımcı düşmanı .temettü vermezler .hep magdur hep magdur şimdi 49 gördük 46 .76 kapattık yine her küçük yatırımcıya bedelsiz gazını veren ler çıktı .hiç dikkat ettinizmi bedelsiz veren bir hissenin tahtası hiç bedelsiz olayıyyla bu kadar şahlanmıyıor
.bunler haysiyetsiz bedelsiz verseler inanıyorumki hiç ruhumuz duymaz .bu kadar ayyuka çıkmasına izin vermezler inş inş verir verirde bizde zararımızı anca kurtarırız ..lanet hisse italyan ***lerinin hissesine bulaşmak hata
Tam sırası mı ? ,bu fırsatı kaçırmak istemezler , herkesin korktuğu bir zamanın içindeyiz , 1.770.000 pizzacıda ki çizmeciler bile komik buluyordur.
Yatırım tavsiyesi değildir.
şu an tavanda kaç lot alıcı var? gören bir akadaş var mı?teşekkürler.
Bu başlığı şu anda 15 kişi okumaktadır. (2 üye ve 13 ziyaretçi)
akhunabey, Viop&
25 bin lot alıcı var tahtayı yapan işyatırım 55 bin artıda
verende işyatırımdır
pasta varmı
maşşallah yine yaptılar yapacaklarını tavan olan hisseyi çimbetonu tabana verdiler .yaktılar küçük yatırımcıyı .bedelsiz dediler sermaye düşük dediler .daha genel kurul yeni yapıldı .twitırda da iyi gaz verdiler dillendi sazan gibi atlayanı yaktılar .altıyıl tuttum hisseyi nikah kıydım .hep aynı oyun senede üç kez 50 .üstü yapıyor salınıyor.gazcıları düşünce kaybolur .çıkınca gelir sermaye düşük .bedelsiz yolda der her kesin kafasını allak bullak eder .operasyon yaparlar giderler.şimdide yaşadık.tavandan 56 .50 den alanlar beklicek yada zararına vericek .ah ah bütün hisseler gitti bütün hisseler bu ******** yerinde saydı .göz altı biile gitti .işlem öncesi olan tahtalar gitti .bir masa sandalye olup batık lar gitti .bu namusuz yerinde saydı italyan ***leri olmasa bu çimbeton şimdi .300.lerde gezerdi
bu ne zaman yükselse borsa geriyor bir kaç gün sonra yine başka bahaera kaldı herşey
yıllardır batmayan çimbeton çimentaş .yıllardır zarar eden ama ne hikmetse batmayan bir firma .yokmu bu ********lerden hhesap soracak .çimbetonu çimentaşı .baştan sona defter lerini inceliyecek bunlardan hesap soracak yok spk zaten ortak bunlarla imkb .küçük yatırımcı düşmanı.kural kaide yok burası borsa olmaktan çıkmış kumarhane olmuş .spk de de oyuncu .izlemekle yetiniyor.batık firmalar halka arz olur sesi çıkmaz .sonra batar gider bu çakallara piyon olandanda çakal sürüsündende hesaplar sorulsun .her kes mağdur .
CMBTN Konsolide 2020/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -4780023
Super baska birsey beklemiyorum ki
Tam 10 yil oldu Euro u 3.30 dan bozup almistim o gundur bu gundur duruyor vermedim vermeyecegim
Spek
millet Gaza getirdiniz verdiniz eline kisa surede iyi kar yaptiniz ama bunun birde ahireti var Bunun birde kul hakki var Bunun bir vicdan muhasebesi var.
Inanin Benim burdan kazanacagim paraya artik ihtiyac im yok ve Ben uzun yatirimciyim ama o sosyal medyadan avladiginiz hersey her soze inanan saf yeni yatirimcilar varya onlar ya olmayan parayla ya borcla yada elinde ki uc bes kurusu katlamanin pesinde ler Oysa menfeati olmayan yuzune bile bakmiyor.
Spek mazlumun ahi cikar aheste aheste
Ky : 10 yil oncesine sermaye in kucuklugunden bedelsiz den. Hedef fiyat 300 400 den bahsediliyordu. Bilginize
Ama nerde
Hayirlisi
Ytd
Arkadaşlar cmentle buna bedelsiz gelecek lafları var twitirda giderse kötü gidecek. Bedelsiz senesi özellikle cimentolar.
YTD
bilançoda süper spek efendi .zaten önceden haberi aldınız .spk denen sorumsuz kurumda göz yumuyor .hisseleri taşıdın yukarı gömdün .sağda solda bedelsiz haberleri yaydınız.kendinize göre satılmışları tıwtırda baska yerlerde hep kullanarak bedelsiz geliyor diyerek yaktınız son vuruşu bu gün yaptıınız şimdi 30 çekilir ordan beklersiniz .malları .küçük yatırımcı ne yapsın borsaya güvenmiş .borsa sahipsiz.sorumsuz sadece büyükleri düşünen .yabancı çakalları düşünen.biz İMKB den SPK den ümidimizi kestik MALİYE .VERGİ DAİRELERİ..bunları incelemeye almalı .CİMER e de yazdım yazıyorum.arkadaşlar sizlerde .yazın yazınki .yıllardır arsa satıp parayı hiç eden .satış yapıp para kazanan vergi vermeyen .bu italyan itlerinden ve bunlar gibilerden hesap sorulsun
Bedelsiz için bekleyenler neyi bekler anlamam,
bedelsiz dediğiniz şey kısaca şudur,
10 TL niz var diyelim bunu 1 TL , 1 TL şekliden 10 tane yapmaktır,
sonuçta paranızın değeri aynı ama sanal olarak çoğalıyor hepsi bu işte.
Bedelsiz nerde iyidir düzenli olarak büyüyen kar eden ve bunu nakit olarak verip
stopaja tabi tutmak yerine, hisse verip vergiden yırtmayı sağlayan şirketlerde iyidir.
Bu cmbeton sürekli zarar , zarar zarar
Zamanında egeen de bedelsiz diye almıştık bedelsiz olmadı
ama bedelsizden daha iyi oldu , çünkü kar ediyor büyüyor, dağıtıyor.
fiyatı o zaman cmbetondan daha aşağıdaydı.
SONUÇTA BEDELSİZ OLAYI BORSADA BİTTİ gibi
artık herkes uyandı , kar yoksa bedelsiz hikayedir. YTD
Bu grubun ciddi ciddi maliye tarafından incelenmesi lazım.
bunlar bir şekilde vergi kaçırıyor ama transfer fiyatlandırması yapıyor ama başka bişey.
kesin olan bu kadar düzenli zarar etmek için özel bir gayret var gibi görünüyor.
Bedelsiz olması icin belli bir miktar kağıdın artırılması gerekmiyor mu.
YTD
pazarlayacaklar bır hıkayelerı yok bedelsız dıye kandırıyorlar ınsanları. Bu yalana bende kanmıstım zamanında Egeen hıssesı almayı dusunuyordum abım gırdı bedelsız verecek dıye dıye geldık burdada oyle yazıyor. 55 den aldık 35 den sattık...
inanmayın bu rocco meraklısı ıtalyanlara
Yatırım amaçlı degerlendirilmez.
Yönetimi mahkemeye veren (çok uzun zamandır elinde tutuyordu) dürüst ve uzman biri vardı , eğer ondan kaptılar ise egeen i sollarlar.
tavanda kaç lot alıcı var? gören bi zahmet yazabilir mi? teşekkürler.
ne güzel hızını aldı yüzler kulübüne gidiyordu, tahtayı kapattılar :)
Egeeni bilmemde üç hane olabilir
YTD
tavanda kaç lot alıcı var? teşekkürler.
bu gün çimbetonda bakalım neler olucak .tavana gider gibi yapıp basıcaklar galiba.yada olumlu bir haber var sermaye artırımı şirketten bilgi alındı döke döke gidiyor.yada yarın kayış kopar .yeni mağdurlar yolda olur ..hadi hayırlısı
speğimize teşekkürler. biraz erittik.
kimse kalmaMIŞ Kİ 4000 lotum vardı sabredemedik iyi bıktırdı milleti100 de millet saldırır