arkadaşlar artık özelime mesaj yazmayın lütfen.
ocak ayında bana iyi yerlere geleceği bir arkadaşım söyledi. onunda duyumunu aktardım.
arkadaşlar artık özelime mesaj yazmayın lütfen.
ocak ayında bana iyi yerlere geleceği bir arkadaşım söyledi. onunda duyumunu aktardım.
duyum varsa desene işler berbat . bu duyumlar hissenin 50 tl yaklaşmasında başlıyor 24 tl düşünce duyum olmuyor ne hikmetse .yılda üç ve ya beş kez vur kaç yapan tayfa .tıwıttırı kullanıyır burayı kullanıyor .bdelsizi gündeme getiriyor sadece kendi satıcı .oluyor çıkıyor .tekrar alttan malı koyuyor yerine .bu tahtada yıllardır böyle.
Twitirda çok dillendiriliyor. Bedelsiz verecek ucacak diye. Gerceklik payı var mı arkadaslar.
YTD
çok güzel bilanço döneminde dajhi hareketsiz kalan italyan aygırlarının sahip olduğu bir firmadayız .yıllardır mağdur ettiler yatırımcıyı .kar gelen bilançoda aynı .zarar açıklayan bilançoda aynı.buna dur diyen yok soran yok soruşturan yok .spk uyur imkb .zaten küçük yatırımcı düşmanı .temettü vermezler .hep magdur hep magdur şimdi 49 gördük 46 .76 kapattık yine her küçük yatırımcıya bedelsiz gazını veren ler çıktı .hiç dikkat ettinizmi bedelsiz veren bir hissenin tahtası hiç bedelsiz olayıyyla bu kadar şahlanmıyıor
.bunler haysiyetsiz bedelsiz verseler inanıyorumki hiç ruhumuz duymaz .bu kadar ayyuka çıkmasına izin vermezler inş inş verir verirde bizde zararımızı anca kurtarırız ..lanet hisse italyan ***lerinin hissesine bulaşmak hata
Tam sırası mı ? ,bu fırsatı kaçırmak istemezler , herkesin korktuğu bir zamanın içindeyiz , 1.770.000 pizzacıda ki çizmeciler bile komik buluyordur.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri