Dolar 5 oldu gittikçe giriyor.Bu kadar bekletmeyip seçim sonrası bitirselerdi iki tarafta kazanırdı.
Printable View
Dolar 5 oldu gittikçe giriyor.Bu kadar bekletmeyip seçim sonrası bitirselerdi iki tarafta kazanırdı.
Dolar 5 in üzerinde kalırsa, teknik olarak 5.25 lere gidebilir, diyor uzmanlar.
Bana öyle geliyorki 1.35 X 5.25 den vereceğiz.... 7.09 civarı...
SPK nın bekletmesi lehimize oldu gibi...Daha önce çıksaydı, muhtemelen 6 civarlarından verip, bu kötü ortamda diğer hisselerde çarpılacaktık...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Burada çok üçkağıtçı çevirecek durum yok,ama bu doların hareketi HURGZ de acaba bir dolap dönermi acaba dedirtiyor insana.Umarım hakkımız gaspedilmez ..Demirören dolara baktıkça çıldırıyordur.
Bülten çıkmış yine birşey yok
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hurgz da muadifiyet kabul edilecek olsa çoktan spk karar verirdi.Amaçları süreci uzatıp insanları bıktırmak.Acaba beklersek dolar düşer mi dediler.Demirören parayı bankaya mevduata atmış bekliyordur.
Değerli hakim ortağımız Demirören ile dolar kuru 5.25 olunca vedalaşacağız gibi... Gidişat oraya doğru gidiyor...Dolar arttıkça, önce 5 leri, sonra 6 ları ve nihayet Ağustos'la beraber 7 leri geçtik...
Kaç aydır taşıyoruz...Allahım çoluk çocuğumuzun kul hakkını yedirmeyecek inşallah...
"Çağrının başladığı günün bir önceki gününe ait MB DOLAR ALIŞ KURU" ile devir gününe ait kurdan hangisi yüksek ise.....
YASAL ZORUNLULUK dan kaçış yok... Yasa, tebliğ o kadar açık ki...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Bu arada Libor faizimiz işliyor mu?
Konunun uzmanı olan var mı?
16 temmuz itibariyle işlemeye başladı ama cok birşey farketmiyor benim hesaplamama göre 100 bin tl ye günlük 11 tl civarı yapıyor.
Spk twitter hesabının altına yorum yazabilirsiniz. Her hafta bülten yayınlanınca twitter dan da yayinliyor spk. Çok az yorum yazan var bu sebeple yazdıklarımız mutlaka okunur diye düşünüyorum. Bir şey olmasa bile en azindan sesimizi duyurmuş oluruz.
hürriyetten gına geldi ekip olarak çekildik karlı bir şekil de dgzt yüzümüzü güldürür umarım
Bu Ne yaaa...
SPK yı arıyorum, "sözlü yanıt verilmiyor" diyorlar... Kimseye ulaşamıyoruz...
Şirketi arıyoruz, zar zor Yatırımcı İlişkileri Yetkilisine ulaşıyoruz, kem küm ...
Geçen Mehmet Soysal ı aradım, sekreterine ancak ulaşabildim, "Şirket ortağıyız, çağrı Süreci ile ilgili yapıcı, iyi niyetli bir görüşme yapmak, sorunlarımızı bir ortağı olarak anlatmak istiyorum" dedim... Çok yoğunmuş... Tlf ü bıraktım, müsait olunca ararsanız sevinirim, dedim... 15 gün oldu, tık yok...
Cimere, Bimere şuna buna derken heryere YAZILI MÜRACAAT yapıldı, 75 gündür cevap yok, yok, yoooook...
Her SPK BÜLTENİNİ umutla açıyoruz...Hayal kırıklığı... Yine yok, yine yok, yine yoooook..
Yeter yahuuuu... Aracı kurum kredi faizleri %30 lara dayandı.. Aylık %2.5...Kredili taşınan kısma %10 a yakın faiz ödendi, bundan sonra daha Ne kadar maliyet şişireceğiz, muallak... bekle babam bekle...
Üzerine birde, SPK tebliği uygulamaz, 5.30 ü kabul eder, temettüyü "satan hakim ortak Doğan almadı, bu nedenle sizin çağrı fiyatından 29 kuruş düşülecek" der mi?
Ülkede hak, hukuk, adalet varsa diyemez...Derse bi daha hisse alırsam namertim...Yeter yahu ... yasa 60 gün içinde çağrı başlamalı zorunda deeee, 75 gün geçsin, daha müracaata cevap verme...
Aynı yolları bende denedim ama farklı birşey yok maalesef. Sabretmekten başka çare yok şuan için.
Sabır acıdır meyvesi tatlıdır deyimini boşa söylememişler.
Haftasonunda ki gelismelerden sonra p.tesi dolar kuru yine yukarı yapacak gibi. Süreç uzadıkça çağrı fiyatı artiyor.
Spk nin 22 mart tarihli dolar kurunu kabul ederek çağrı fiyatıni 5.30 belirlemesi imkansız. Tebligde ki madde o kadar acik ki hiç kiviracak yanı yok. Bunu yaparlarsa spk ya ve kurumlara olan güven sıfıra iner.
13 temmuz spk yazdım 24 gün oldu cevap gelmedi daha
Bu saatten sonra spkdan uzun süre daha bir şey çıkmaz sanırım,bu kurla iyice batak Demirören.
5.30 X 1.35 = Kaç ediyor, eyyy değerli hakim ortağımız, eyyy küçük yatırımcıları korumak için Anayasamızın yetkili kıldığı SPK...
Aydın Doğan ve ailesine ödenen 1.35 dolar bizimde hakkımız, çoluk çocuğumuzun kul hakkı ve bunu istiyoruz...
Tüpcünün eline en az 7 tl den verecez bu gidişle. :)
Kardeşim satmayacağız boşa tutmayın burda salak salak ,yarın haber düşerse 7den alırsınız.
6 aylık kar tahminleriniz nedir. Benim 38 milyon bakalım tutatac mı
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: DGZTE [ ] DEMİRÖREN GAZETECİLİK A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/701649
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...651a2cce024498
Net Dönem Karı veya Zararı 25.208.534
bu hissenin burda tutulmasının bir hikmeti olsa gerek diye düşünüyorum...
Kar 11 den 25 e çıkmış...
30 tr. Temettü dağıtmasına rağmen, 139 tr nakit + 265 tr yatırım amaçlı gayrimenkuller cepte...
Yıl sonu 50 tr civarı kar açıklasa, 2019 da hisse başı 0.50 temettü bekleriz...
DGZTE senin turşunu kurarım, Vermem ellere, Çağrı ya bile belki...
1-Üç gündür toplu alımlar var dgzte
2-hürriyet fiyat yükselmeye başladı
3-bu akşam kap haberi hurgz nin
ilk bülten de haber gelecegini sinyal olabilir yarın yada cuma akşam nihayet bitecek
Bugünde haber düşmezse 1.35x6 dan vereceğiz gibi gözüküyor gidişat.
Bulten çıkmış ama yine bize birşey yok. Bizfen sonra basvuru yapan artı yatirimin ki onaylanmış.
21 haziran serve çagrı onay ver
23 mayıs başvuru olan dgzte onay verme ne güzel
https://www.dha.com.tr/amp/yurt/demi...mpression=true
bultende yine yokuz
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşıldı. Spk hurgz ile birlikte karar verecek o da 2 hafta sonrasına işaret ediyor. O zaman da olmazsa bu işte art niyet var demektir. Spk resmen demirören grubuna ayrıcalık tanıyor diyebiliriz.
An itibariyle dolar 5.56... 1.35 dolar 7.50 TL yi geçiyor...
Bültende SPK izni her çıkmadığında, Kur 4.60 dayken üzüldük, 4.80 deyken üzüldük, 5 civarı üzüldük... 4.60 lara yakın çıksaydı birkaç hafta önce zaten Çağrı Fiyatı 6.20 ler olacaktı... 6.20 lerden Çağrı olsaydı ve verseydik, şimdi kur 5.56 olduğunda, " Tüh izin çıkmasaydı keşke de buralardan çıksaydı" diye dövünecektik...
Belki önümüzdeki hafta 6 lara yaklaşır, kur... Belki bayram sonrası 7 ler... Dolar 7 olsa Çağrı 9.45 leri bulacak mevzuat gereği...
Keşke 7 ler, 6 lara çıkmasa kur, ülkemize yazık... Biz DGZTE taşıyarak, bu krizde kendimizi koruduk, karlı çıkıyoruz, inşallah... Ama döviz borcu olanlara yazık, memlekete yazık...
Son 2-3 gündür çok ciddi ve yeni yeni alıcılar gelmeye başladı.. Tahtanın üstleri boşaldı.. Hatta bir ara. 1520 lotla, 6.02 den 6.29 oldu...Yani 27 kademede 1500 lot satıcı anca vardı...
Eeee tabi kur arttıkça, yatırımcılar şöyle düşünüyor olabilir: 1.35 le mevcut dolar kurunu çarpınca, %20-25 kar marjı var... Alıp tutayım, bu havada daha iyisi can sağlığı...
Asla yatırım tavsiyesi değildir, mevcut ortaklarla sohbettir... 3.60 lardan beri az çok DGZTE deyim..Bir nevi aşığım. Belki Çağrıya bile vermem..
Bu saatten sonra, SPK bülteni falan hiç umrumda değil...Şirkette sanırım 27-30 milyon dolar var... Bu gidişle zaten neredeyse hisse başına 1 Tl kar yazacak, inşallah...
Sayın temel analiz 1 son zamanlarda ikimizden fazla yazan yok. Benim portföyün %75 i burada bu sebeple her yazılanı dikkatlice okuyorum. Sizin de cok güzel tespitleriniz var. Yazdıklarınızın buyuk kısmına katılıyorum sadece cagridan sonra burada kalmayi duşunmuyorum ben açıkçası.
Şuanda dgzte den cazip bir sürü senet var bence . Onlardan bir sepet yapmayı düşünüyorum.
Ilk kez bu kadar uzayan bir çağrı sureci yaşıyorum. Acaba demirörenin ve spk nin kafasinda nasil bir plan var. Olmasi gereken 45 günde dgzetin çağrısının onaylanip çağrı surecinin baslatilmasiydı ama yapmadilar. Simdi hurgz i bekliyoruz. Umarim kazasiz belasiz atlatiriz bu sureci.
10 milyon dolar verip çagrı başlamadı neden se !! bu iş dogan grubu dönerse hiç şaşırmam
geçmiş katarlı bank alternatif bank için zorunlu pay alımı yaptı arfyo içinde muafiyet istedi ...
spk zorunlu pay alımını onayladı 13 eylül 2013 de banka onay aldı. Arfyo ise 25 ekim de muafiyet aldı aradan 40 gün gibi bir süre var idi...
spk açıkca bekletiyor ...
Sozlesmeyi fest etdim diyebilirmi cogumuz cagri fiyatina odaklandik ters kose olmasak bari.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.