Alýntý Originally Posted by temel analiz 1 Yazýyý Oku
An itibariyle dolar 5.56... 1.35 dolar 7.50 TL yi geçiyor...

Bültende SPK izni her çýkmadýðýnda, Kur 4.60 dayken üzüldük, 4.80 deyken üzüldük, 5 civarý üzüldük... 4.60 lara yakýn çýksaydý birkaç hafta önce zaten Çaðrý Fiyatý 6.20 ler olacaktý... 6.20 lerden Çaðrý olsaydý ve verseydik, þimdi kur 5.56 olduðunda, " Tüh izin çýkmasaydý keþke de buralardan çýksaydý" diye dövünecektik...

Belki önümüzdeki hafta 6 lara yaklaþýr, kur... Belki bayram sonrasý 7 ler... Dolar 7 olsa Çaðrý 9.45 leri bulacak mevzuat gereði...

Keþke 7 ler, 6 lara çýkmasa kur, ülkemize yazýk... Biz DGZTE taþýyarak, bu krizde kendimizi koruduk, karlý çýkýyoruz, inþallah... Ama döviz borcu olanlara yazýk, memlekete yazýk...

Son 2-3 gündür çok ciddi ve yeni yeni alýcýlar gelmeye baþladý.. Tahtanýn üstleri boþaldý.. Hatta bir ara. 1520 lotla, 6.02 den 6.29 oldu...Yani 27 kademede 1500 lot satýcý anca vardý...

Eeee tabi kur arttýkça, yatýrýmcýlar þöyle düþünüyor olabilir: 1.35 le mevcut dolar kurunu çarpýnca, %20-25 kar marjý var... Alýp tutayým, bu havada daha iyisi can saðlýðý...

Asla yatýrým tavsiyesi deðildir, mevcut ortaklarla sohbettir... 3.60 lardan beri az çok DGZTE deyim..Bir nevi aþýðým. Belki Çaðrýya bile vermem..

Bu saatten sonra, SPK bülteni falan hiç umrumda deðil...Þirkette sanýrým 27-30 milyon dolar var... Bu gidiþle zaten neredeyse hisse baþýna 1 Tl kar yazacak, inþallah...
Sayýn temel analiz 1 son zamanlarda ikimizden fazla yazan yok. Benim portföyün %75 i burada bu sebeple her yazýlaný dikkatlice okuyorum. Sizin de cok güzel tespitleriniz var. Yazdýklarýnýzýn buyuk kýsmýna katýlýyorum sadece cagridan sonra burada kalmayi duþunmuyorum ben açýkçasý.

Þuanda dgzte den cazip bir sürü senet var bence . Onlardan bir sepet yapmayý düþünüyorum.
Ilk kez bu kadar uzayan bir çaðrý sureci yaþýyorum. Acaba demirörenin ve spk nin kafasinda nasil bir plan var. Olmasi gereken 45 günde dgzetin çaðrýsýnýn onaylanip çaðrý surecinin baslatilmasiydý ama yapmadilar. Simdi hurgz i bekliyoruz. Umarim kazasiz belasiz atlatiriz bu sureci.

SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.