gördüm ama ,bu kağıdı yönlendirenler gibi kahpece hareket edenleri görmedim.Yazıklar olsun,kaç kişinin ahı üzerilerinde olsun artık, diyorum.
Printable View
gördüm ama ,bu kağıdı yönlendirenler gibi kahpece hareket edenleri görmedim.Yazıklar olsun,kaç kişinin ahı üzerilerinde olsun artık, diyorum.
Bugün tahtayı nispeten tutuyorlar. Önceki günlerdeki gibi değil görüntüsü var. Aman dilimizi ısıralım
Endeksin düşüşünde ne yapacak acaba? Şimdilik kendi çapında eğleniyor. Daha çok ah alacağa benziyor. Allah sabır versin yatırımcısına.
Biz 1 alcar 3 algyo derken herkes bize saldırdı topikten attırdı malum şahıslar onlar her nedense yazamıyorlar zaman bizi haklı çıkarttığı için bak alcar nerede gözünüzle görün
Güzel haberler geliyor. Küçük birikimlerini kurda kuşa kaptırmak istemeyenler güçlerini birleştiriyor ve karınca kararınca üzerlerine düşen sorumluluğun gereğini yerine getiriyorlar.
Henüz dahil olamamış ama dahil olmak isteyenler için, bana ulaşmış dilekçe metninin bağlantısını aşağıya yapıştırıyorum:
https://drive.google.com/file/d/1h_q...ew?usp=sharing
İki satır bir ön yazı ile ya da sadece "dilekçem ektedir" ibaresi ile ALGYO Yatırımcılarla İlişkiler Bölümüne e-posta: ozgur.kalyoncu@alarko.com.tr adresine gönderilebilir. Eğer hakim ortakla birlikte değerleme ve denetleme kuruluşları da duysun istiyorsanız, sırasıyla: Alarko Holding e-posta: info@alarko.com.tr, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. e-posta: degerleme@tskb.com.tr ve Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş e-posta: onur.unal@tr.ey.com adreslerini CC olarak eklemek gerekiyor.
Yarın yeniden görüşmek üzere! :)
Şirket yönetimi nezdinde Bir karşılığı olup olmadığını bilemem ama gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş emeği olan herkesi tebrik ediyorum.👏👏👏
Uzun yılllardır süründürülen yatay bir bantta giden bir çok köklü firma bu yıl çok keskin sert yükselişler yaptı,ALGYO ise bana göre henüz bu çıkışın basamaklarının çok altında olduğunu düşünüyorum 🤔 Hissede çok yeni pozisyon almış bir ky olarak beklentim uzun vade (Al unut) ama inşallah kısa vade bir yükselen sert çıkışda benim için hiç süprizi olmayacak.
Tüm paydaşlar için hayırlı olması dileklerimle.
Y.t.d.
Y.t.d.
Sadece lot altı hissem var. Ama her zaman algyo yatırımcısının yanındayım. Emekleriniz için teşekkürler sn Azurit.