Zaten sağlık bakanı da salgından önce tanesini 14 kuruşa alıyoruz demişti...Yani 50-lik paketi 7 TL.
Printable View
Burada benden başka dolardan bahseden kalmadığına göre herkes dolarını satmış demektir. :he:
Sizi gidi siziii.. Dolardan çıkınca ne yapalım lafını duyunca çıktınız de mi. :oleyo:
MB başkanının açıklamaları dolara ancak 4 saat rötar yaptırabildi. Pazar nöbetinde yapılan açıklama bloomberg de sürekli hatırlatıldı ama pek etki etmemiş. Şimdi akşam piyasa kapanınca bu boğayı ahıra sokacak bir yiğit aranıyor.
bence bu gece saat 21 gibi reha bey ilacını aldıktan sonra bir açıklama yaparak boğaya müdahale etmeli. şahsen etkisinin sabaha kadar süreceğini taahhüt edebilirim. yatırım tavsiyesi içermez. tek doz alınız. Doz aşımı yan etki yapar.
Doları , avroyu anladık ta şu altın işini çözemedim. Birisi bana bi... e anlatır gibi anlatsa .
Altınla ilgili olan her şeyi.. Bilgi açlığı çekiyorum. Bir şeyler bildiğimi sanıyordum ama aslında hepsinin yanlış yerlerden yanlış bilgiler olduğuna kanaat getirdim. Altın başlığında ise daha çok bilenler yazıyor. herkesin bildiğini varsayıyorlar. Altın nedir , neyle etkileşimdedir. hangi ekonomik parametrelere duyarlıdır gibi.
hatta bu altın konusunu altın başlığına yazan olursa okuruz.