Sayfa 991/996 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,921 - 7,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Valfranc Yazıyı Oku
    Bu maskeleri fabrika ortamında işçilere kullandırtıyorduk. Virüsten dolayı değil kumaş tozu solunum yollarına kaçmasın diye.
    Eczanelerde 10 gün öncesine kadar satılan maske 5 lira civarıydı.
    Salgın çıkmadan önce 50 lik paketini 8 liraya alıyorduk. Yanlış duymadınız 50 tanesi 8 lira.
    Ve aldığımız toptancıda kar ediyor, ona getirende.
    Maliyeti 10 krs bile değil. Tabi Türkeye şartlarındaki maliyetinden bahsetmiyorum.
    Maskeler normal zamanlarda Çin den gelir, toptancılara dağıtılır.
    Zaten sağlık bakanı da salgından önce tanesini 14 kuruşa alıyoruz demişti...Yani 50-lik paketi 7 TL.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Burada benden başka dolardan bahseden kalmadığına göre herkes dolarını satmış demektir.

Sizi gidi siziii.. Dolardan çıkınca ne yapalım lafını duyunca çıktınız de mi.

3. MB başkanının açıklamaları dolara ancak 4 saat rötar yaptırabildi. Pazar nöbetinde yapılan açıklama bloomberg de sürekli hatırlatıldı ama pek etki etmemiş. Şimdi akşam piyasa kapanınca bu boğayı ahıra sokacak bir yiğit aranıyor.

bence bu gece saat 21 gibi reha bey ilacını aldıktan sonra bir açıklama yaparak boğaya müdahale etmeli. şahsen etkisinin sabaha kadar süreceğini taahhüt edebilirim. yatırım tavsiyesi içermez. tek doz alınız. Doz aşımı yan etki yapar.

4.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Burada benden başka dolardan bahseden kalmadığına göre herkes dolarını satmış demektir.

Sizi gidi siziii.. Dolardan çıkınca ne yapalım lafını duyunca çıktınız de mi.
    Aynen , senin ki malum başlığı açarak fitili ateşlemişti. Ateşi gören koştu.

5. Doları , avroyu anladık ta şu altın işini çözemedim. Birisi bana bi... e anlatır gibi anlatsa .

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Doları , avroyu anladık ta şu altın işini çözemedim. Birisi bana bi... e anlatır gibi anlatsa .
    Ne öğrenmek istiyorusunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ne öğrenmek istiyorusunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Altınla ilgili olan her şeyi.. Bilgi açlığı çekiyorum. Bir şeyler bildiğimi sanıyordum ama aslında hepsinin yanlış yerlerden yanlış bilgiler olduğuna kanaat getirdim. Altın başlığında ise daha çok bilenler yazıyor. herkesin bildiğini varsayıyorlar. Altın nedir , neyle etkileşimdedir. hangi ekonomik parametrelere duyarlıdır gibi.

8. hatta bu altın konusunu altın başlığına yazan olursa okuruz.

Sayfa 991/996 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •