Burada benden baþka dolardan bahseden kalmadýðýna göre herkes dolarýný satmýþ demektir.
Sizi gidi siziii.. Dolardan çýkýnca ne yapalým lafýný duyunca çýktýnýz de mi.![]()
MB baþkanýnýn açýklamalarý dolara ancak 4 saat rötar yaptýrabildi. Pazar nöbetinde yapýlan açýklama bloomberg de sürekli hatýrlatýldý ama pek etki etmemiþ. Þimdi akþam piyasa kapanýnca bu boðayý ahýra sokacak bir yiðit aranýyor.
bence bu gece saat 21 gibi reha bey ilacýný aldýktan sonra bir açýklama yaparak boðaya müdahale etmeli. þahsen etkisinin sabaha kadar süreceðini taahhüt edebilirim. yatýrým tavsiyesi içermez. tek doz alýnýz. Doz aþýmý yan etki yapar.
Dolarý , avroyu anladýk ta þu altýn iþini çözemedim. Birisi bana bi... e anlatýr gibi anlatsa .
Altýnla ilgili olan her þeyi.. Bilgi açlýðý çekiyorum. Bir þeyler bildiðimi sanýyordum ama aslýnda hepsinin yanlýþ yerlerden yanlýþ bilgiler olduðuna kanaat getirdim. Altýn baþlýðýnda ise daha çok bilenler yazýyor. herkesin bildiðini varsayýyorlar. Altýn nedir , neyle etkileþimdedir. hangi ekonomik parametrelere duyarlýdýr gibi.
hatta bu altýn konusunu altýn baþlýðýna yazan olursa okuruz.
Yer Ýmleri