Dün gelen ek vergiler abd de gelmiş olsa borsa çökerdi... Bizim ülke akıl dışı sert yukarı gitti.......bu spekler malda....sanırım bir süre realize eder köşelerinde seyrederler....yanlız hissettirmeden ....yılan gibi.....sessiz....
Printable View
Dün gelen ek vergiler abd de gelmiş olsa borsa çökerdi... Bizim ülke akıl dışı sert yukarı gitti.......bu spekler malda....sanırım bir süre realize eder köşelerinde seyrederler....yanlız hissettirmeden ....yılan gibi.....sessiz....
Yabrk bugün tavan olamadı,bana enteresan geldi bu durum.
garib bi durum ve atmosfer var bugün bistte sanki ansızın bişiiler olucakmış gibi
Gıram mal satmadım
GIRTLAK MAL HİSSE VE VADELİ LONGLA YOLA DEVAM EDİYORUM
POZİSYONU KAPATTIĞIMDA YAZMAYA GELECEĞİM
DURMAK YOK RALLİYE DEVAM
Bu dediğin olması gereken....Serbest piyasa kuralı hiç işlemiyor......Bir takım kişiler imtiyazlıymış gibi bu piyasada at koşturuyor.....Nerede Rahmetli Erbakan gibi başkan lazımdı....dün onunla çalışan ekonomi prof. videosunu koydum...oyanan oyunu....darbenin askeri değil, iş adamlarının devletten kazandıkları avantalar kesildiği için ERBAKAN u uzaklaştırıldığını anlatıyordu.....
iyice kedi fare modu yaptı endeksi top gibi oynuyor.
Hocam ilk akla gelenler; toaso ve froto beklentinin 4-5% altı bilanço ama özellikle Toaso da Favök marjı müthiş düşmüştü.
220-178 civarına kadar satış yemişti.
Düzeltme zamanına denk gelmiş olda da ilk gün açılışları her iki hissede de rezaletti.
Bu çeyrek marjlarda toparlama beklemiyorum( beklemiyorum derken uzmanlar beklemiyor bizde yazıyoruz).
Gelecek çeyrek güzel seçimler güzel şanslar olacak.