Sayfa 988/1005 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,897 - 7,904 arası.

Konu: Viop LI

1. Bir gün, CIA, KGB ve MİT speklerinden hangisinin daha başarılı olduğunu tespit etmek için "en iyi trader yarışması" düzenlenmiş. Bu yarışma uyarınca, her üç teşkilatın en iyi adamlarından oluşan onar kişilik ekipleri Bist in balta girmemiş ormanlarına göndermişler. Ormanın girişinde görevleri açıklanmış: - "Ormana girip, en kısa sürede bir zürafa bulup getiren kazanır..." Önce KGB liler gitmiş. 15 dakika sonra bir zürafa ile çıkagelmişler. Sonra CIA gitmiş. 10 dakika sonra zürafa ile gelmişler. En sonunda bizim MİT gitmiş, 5 dakika sonra bir fille dönmüşler. Yarışmayı düzenleyenler "Bu da nedir?.." diye sorunca fil atlamış: "Abi valla ben zürafayım..."
    Hamdım Piştim Yandım

2. 12.00 barı 240 dk graf ta önem arz edecek .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. tradelik pozları azalttım .. vakbn 1/3 kaldı .. enerj 1/2 yerine koydum ..

enerj vakbn ttkom var elimde kısa vade tradelik ... rolanti moddayım ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4. dün ve bugun endeks mühendisliği yaptırıldı .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Geçen seferde iyi beklenenler dahil dayak yemişlerdi. Çünkü Favök ler rezildi.
    Bu çeyrekte benzer olacak ama 3. çeyrek iyi seçim yapanlar güzel kazanacak gibi.
    Örnek varmidir hocam,mesela sağlıkla ulaşımda buldum ben ama geri gelmiyor, faizleri böyleyken bir tur
    Daha aşağı basmasini bekliyorum

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bir gün, CIA, KGB ve MİT speklerinden hangisinin daha başarılı olduğunu tespit etmek için "en iyi trader yarışması" düzenlenmiş. Bu yarışma uyarınca, her üç teşkilatın en iyi adamlarından oluşan onar kişilik ekipleri Bist in balta girmemiş ormanlarına göndermişler. Ormanın girişinde görevleri açıklanmış: - "Ormana girip, en kısa sürede bir zürafa bulup getiren kazanır..." Önce KGB liler gitmiş. 15 dakika sonra bir zürafa ile çıkagelmişler. Sonra CIA gitmiş. 10 dakika sonra zürafa ile gelmişler. En sonunda bizim MİT gitmiş, 5 dakika sonra bir fille dönmüşler. Yarışmayı düzenleyenler "Bu da nedir?.." diye sorunca fil atlamış: "Abi valla ben zürafayım..."
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. bu isveç natoya girmek istiyor mu ? istemiyormuş gibi görünüyor, işi gücü türkleri provoke etmek, ama konu bu değil zira isveçin kendi iradesi yok.. kim istiyor isveçi, amerika istiyor küreselci oligarşi istiyor.. ve ankaranın oluru lazım bu iş için, ama aynı zamanda askeri yaptırımlar uyguluyor ankaraya karşı.. böyle rezillik olmaz, bunu kabul edemez ankara..

caatsa kalkmadan olmaz bu iş, kalkarsa da aselsan uçar

7. Gülme işci abi herif bize bakıyor
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    yüklü bi takvim var önümüzde

11-12 temmuz nato zirvesi, konu isveç, başrol reis
    14 temmuz G20 hazine bakanları ve mb başkanları toplantısı
    17-20 temmuz reis körfez şeyhliklerini ziyaret ediyor
    25 temmuz mehmet şimşek londra road show
    15 TEMMUZ TATİL sanırsam bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 988/1005 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •