Esas şimdi en gÜzeli ne olurdu biliyormusunuz.Sayın Erdoğan şöyle aslan gibi ekrana çıkıp ''FAİZ ENFLASYONUN SEBEBİDİR,O YÜZDEN FAİZLERİ İNDİRİYORUM.'''' desin mis gibi olur
Printable View
Esas şimdi en gÜzeli ne olurdu biliyormusunuz.Sayın Erdoğan şöyle aslan gibi ekrana çıkıp ''FAİZ ENFLASYONUN SEBEBİDİR,O YÜZDEN FAİZLERİ İNDİRİYORUM.'''' desin mis gibi olur
İnanın memurlar maaşla 1 dolar bile alamaz. 13 yıldır beklenen - hedeflenen - enflasyon safsatasıyla maaşlar kuşa döndü. Sürekli kredi kartıyla bir iki ay önden harcayarak gidiliyor. Üst düzey memurlar hariç. Onlarda ne kadar zaten. Esas dövizle oynayanlar esnaf. Apartmanda 33 yaşında 4 çocuklu ilkokul mezunu adam semt pazarında çanta- giysi satıyor. 3 tane wosvogen münübüs ve sıfır jetta sahibi. Geçen yöneticiye '' Abi aidatları dolara çevirsek ya , böyle tl. ile olmuyor '' diyordu.
Dün gece Hem Ali ağaoğlu hem de teb gn. md. yrd. Aşçıoğlu '' bu faizlerle dolar 6 ay daha buralarda gezer. 4,65 i geçemez'' dediler. Artık koca koca analistler bile ya yanılıyor ya da yönlendirmeye alet oluyor.
buna katılmıyorum şu anda devlette 15.000 tl üstünde maaş alan en az 50.000 adam var bunların maaşı 250.000 tl ye kadar çıkıyor ve hepsi maaşlarının taömamına yakını ile doalr alıyorlar
doların çıkmasına neden olan memur kesimi bunlar
yani akp tarafından atanıyorlar ama akp ye ihanet ediyorlar