Sayfa 996/1027 İlkİlk ... 4968969469869949959969979981006 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Esas şimdi en gÜzeli ne olurdu biliyormusunuz.Sayın Erdoğan şöyle aslan gibi ekrana çıkıp ''FAİZ ENFLASYONUN SEBEBİDİR,O YÜZDEN FAİZLERİ İNDİRİYORUM.'''' desin mis gibi olur

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ayın 15 de memurlarda maaş aldığında bakalım onlar ne kadar parayı dolara gömecekler
    İnanın memurlar maaşla 1 dolar bile alamaz. 13 yıldır beklenen - hedeflenen - enflasyon safsatasıyla maaşlar kuşa döndü. Sürekli kredi kartıyla bir iki ay önden harcayarak gidiliyor. Üst düzey memurlar hariç. Onlarda ne kadar zaten. Esas dövizle oynayanlar esnaf. Apartmanda 33 yaşında 4 çocuklu ilkokul mezunu adam semt pazarında çanta- giysi satıyor. 3 tane wosvogen münübüs ve sıfır jetta sahibi. Geçen yöneticiye '' Abi aidatları dolara çevirsek ya , böyle tl. ile olmuyor '' diyordu.

3. Dün gece Hem Ali ağaoğlu hem de teb gn. md. yrd. Aşçıoğlu '' bu faizlerle dolar 6 ay daha buralarda gezer. 4,65 i geçemez'' dediler. Artık koca koca analistler bile ya yanılıyor ya da yönlendirmeye alet oluyor.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    İnanın memurlar maaşla 1 dolar bile alamaz. 13 yıldır beklenen - hedeflenen - enflasyon safsatasıyla maaşlar kuşa döndü. Sürekli kredi kartıyla bir iki ay önden harcayarak gidiliyor. Üst düzey memurlar hariç. Onlarda ne kadar zaten. Esas dövizle oynayanlar esnaf. Apartmanda 33 yaşında 4 çocuklu ilkokul mezunu adam semt pazarında çanta- giysi satıyor. 3 tane wosvogen münübüs ve sıfır jetta sahibi. Geçen yöneticiye '' Abi aidatları dolara çevirsek ya , böyle tl. ile olmuyor '' diyordu.
    buna katılmıyorum şu anda devlette 15.000 tl üstünde maaş alan en az 50.000 adam var bunların maaşı 250.000 tl ye kadar çıkıyor ve hepsi maaşlarının taömamına yakını ile doalr alıyorlar
    doların çıkmasına neden olan memur kesimi bunlar
    yani akp tarafından atanıyorlar ama akp ye ihanet ediyorlar
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Memur maaşlarının kuşa döndüğü yorumunuzu bir iki cümle ile açıklayabilir misiniz? Bu yorumunuzun bir altlığı var mı yoksa slogan olarak mı kullandınız? Mesela 2002 de kaç dolardı şimdi kaç dolar? (Dolar son bir yılda hızlı artmasına rağmen)

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Memur maaşlarının kuşa döndüğü yorumunuzu bir iki cümle ile açıklayabilir misiniz? Bu yorumunuzun bir altlığı var mı yoksa slogan olarak mı kullandınız? Mesela 2002 de kaç dolardı şimdi kaç dolar? (Dolar son bir yılda hızlı artmasına rağmen)
    maaşımı söylemem ama şunu söyleyeyim ben işe girdiğimde 1.900 dolar alıyordum şimdi doalr bazında kaybım çok büyük
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    maaşımı söylemem ama şunu söyleyeyim ben işe girdiğimde 1.900 dolar alıyordum şimdi doalr bazında kaybım çok büyük
    Siz memur musunuz? Devlette mühendis maaşı 2002 de yanılmıyorsam 350 dolar civarı idi. Şimdi 1000 dolar civarında.

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Siz memur musunuz? Devlette mühendis maaşı 2002 de yanılmıyorsam 350 dolar civarı idi. Şimdi 1000 dolar civarında.
    Evet bence de 2002 den bu yana memlekette maaşlar çok arttı .Bence temmuzda zam vermesinler.

Sayfa 996/1027 İlkİlk ... 4968969469869949959969979981006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •