Esas þimdi en gÜzeli ne olurdu biliyormusunuz.Sayýn Erdoðan þöyle aslan gibi ekrana çýkýp ''FAÝZ ENFLASYONUN SEBEBÝDÝR,O YÜZDEN FAÝZLERÝ ÝNDÝRÝYORUM.'''' desin mis gibi olur
Esas þimdi en gÜzeli ne olurdu biliyormusunuz.Sayýn Erdoðan þöyle aslan gibi ekrana çýkýp ''FAÝZ ENFLASYONUN SEBEBÝDÝR,O YÜZDEN FAÝZLERÝ ÝNDÝRÝYORUM.'''' desin mis gibi olur
Ýnanýn memurlar maaþla 1 dolar bile alamaz. 13 yýldýr beklenen - hedeflenen - enflasyon safsatasýyla maaþlar kuþa döndü. Sürekli kredi kartýyla bir iki ay önden harcayarak gidiliyor. Üst düzey memurlar hariç. Onlarda ne kadar zaten. Esas dövizle oynayanlar esnaf. Apartmanda 33 yaþýnda 4 çocuklu ilkokul mezunu adam semt pazarýnda çanta- giysi satýyor. 3 tane wosvogen münübüs ve sýfýr jetta sahibi. Geçen yöneticiye '' Abi aidatlarý dolara çevirsek ya , böyle tl. ile olmuyor '' diyordu.
Dün gece Hem Ali aðaoðlu hem de teb gn. md. yrd. Aþçýoðlu '' bu faizlerle dolar 6 ay daha buralarda gezer. 4,65 i geçemez'' dediler. Artýk koca koca analistler bile ya yanýlýyor ya da yönlendirmeye alet oluyor.
buna katýlmýyorum þu anda devlette 15.000 tl üstünde maaþ alan en az 50.000 adam var bunlarýn maaþý 250.000 tl ye kadar çýkýyor ve hepsi maaþlarýnýn taömamýna yakýný ile doalr alýyorlar
dolarýn çýkmasýna neden olan memur kesimi bunlar
yani akp tarafýndan atanýyorlar ama akp ye ihanet ediyorlar
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri