Antalyada otelde hamam sauna kese derken 40 landım ama ben açmam aşağıda yukarıda marj yüksek
Printable View
Bilgisayardan ( teknikten ) anlayan arkadaşlar ; Cuma akşamı ormanda eşeğin üstünde yükler varken , yabani hayvan ürkütmesiyle eşek panikledi. Yükler yerlere saçıldı. Diz üstü bilgisayar taşın üzerine düştü. yakın köyde bilgisayarı açarak denediğimde ekran alacalı bulacalı karmakarışık olmuş. Ama dosyalar açılıyor, sistem çalışıyor. Hatta internete giriliyor ( şu an olduğu gibi ) . Sadece yazıları zor seçiyorum. Resimler hayal gibi. Ne yapmak lazım ?
Kuzu pirzolaya 180 tl/kg vermek koymuyor ama ekmege 3 tl/ad vermek koyuyor
Ankara da Alparslan Türkeş Vakfı tarafından düzenlenen etkinlikte Ülkü Ocakları üyesi olduğu iddia edilen kişiler ile etkinliğe katılanlar arasında kavga çıktı.
Çok sayıda kişinin yaralandığı kavga sonrası açıklama yapan TamgaTürk kurucusu Bahadırhan Dinçaslan, Bir alay o... ç... terörist, Alparslan Türkeş in doğum günü anmasını hedef alıp saldırdılar. Yaşlı insanları dövüp kadınları taciz ettiler. Kan döken bu terörist g... kim yargılayacak ? Polis neredeydi ? Yargı nerede ? dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...-kavga-1888419
Ekran değişecek gibi anlaşılıyor.
Ekranda kırık varsa ekran gitmiş değişecek, kırık yok ise bağlantı soketinde sorun var...Bir bilgisayar tamircisi işini çözer