Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8012 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Her şeyi boşverdim de bugun sabah fırından normal ekmeği 3 tl den aldım.

    1 ekmek 3 tl. Yuhhh. Yer Beylikdüzü
    ekmek un tuz su ve maya dan imal olur. onun haricinde istersen içine zeytin istersen patates , istersen domates , istersen ayçekirdeği , istersen ceviz , istersen başka bir yemiş koyup öyle de pişirebilirsin... un tuz su ve maya dışında o aldığınız ekmekte kabartıcı , topaklanma önleyici , koruyucu var mı ? heh var ise işte onların olduğu ekmeği niye alıyorsunuz ? o maddeler vücuda girdiğinde hücrelere gidiyor. sonra su bile içsen yarıyo ... hani bu genç ergen çocuklarda koca koca meme oluyo ya ... hep böyle katkı maddeli mamülatları tüketiyorlar sonra o maddelerin bir kısmısı hücrelerde birikiyor , su içsen o maddeler emiyo haşikioyu , bi güzel şişiyor eti budu insanların... arkadaş niye kof nişastaya para veriyorsun ? ayrıca tahıl ürünü tüketmek zorunda mısın ?
    Son düzenleme : Lucky Player; 28-11-2021 saat: 10:04.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

  2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ekmek un tuz su ve maya dan imal olur. onun haricinde istersen içine zeytin istersen patates , istersen domates , istersen ayçekirdeği , istersen ceviz , istersen başka bir yemiş koyup öyle de pişirebilirsin... un tuz su ve maya dışında o aldığınız ekmekte kabartıcı , topaklanma önleyici , koruyucu var mı ? heh var ise işte onların olduğu ekmeği niye alıyorsunuz ? o maddeler vücuda girdiğinde hücrelere gidiyor. sonra su bile içsen yarıyo ... hani bu genç ergen çocuklarda koca koca meme oluyo ya ... hep böyle katkı maddeli mamülatları tüketiyorlar sonra o maddelerin bir kısmısı hücrelerde birikiyor , su içsen o maddeler emiyo haşikioyu , bi güzel şişiyor eti budu insanların... arkadaş niye kof nişastaya para veriyorsun ? ayrıca tahıl ürünü tüketmek zorunda mısın ?
    Arkadaşı bilmem ama millet zorunda. Hem de çok zorunda. Söz meclisten dışarı ama millet kendisinin ve çocuklarının karnını ucuza doyurmak için tahıl ürünü tüketiyor. Yoksa kim istemez ekmeksiz şekilde tabağında yarım kilo bonfile yemeyi?

  3. #3
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Arkadaşı bilmem ama millet zorunda. Hem de çok zorunda. Söz meclisten dışarı ama millet kendisinin ve çocuklarının karnını ucuza doyurmak için tahıl ürünü tüketiyor. Yoksa kim istemez ekmeksiz şekilde tabağında yarım kilo bonfile yemeyi?
    Ankaralı çok sevdiğim arkadaşım aklıma geldi...Tabağı bonfile salata bilulum şeylerle doldurup üzerine de en az 3 dilim ekmek koyar ekmekle yer yemek artardı..Neden ekmeksiz yemiyorsun dediğimde alışkanlık demişti.

    Pandemi başladığında un , makarna salça ve yağa hemen zam yağmuru başlamıştı....Adamlar toplumun ne ile beslendiğini çok iyi biliyor.

  4. #4
    Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Arkadaşı bilmem ama millet zorunda. Hem de çok zorunda. Söz meclisten dışarı ama millet kendisinin ve çocuklarının karnını ucuza doyurmak için tahıl ürünü tüketiyor. Yoksa kim istemez ekmeksiz şekilde tabağında yarım kilo bonfile yemeyi?
    bonfile ne alaka ? tahıldan kırmızı ete niye geçtiniz ? ben kırmızı etin çok az tüketilmesi gerekliliğine inananlar yüksek iştişare kurulu daimi onursal başkanıyım... işlenmiş tahıl yediğinde miden dolar doydum sanırsın sonra kan şekerin yükselir tekrar acıkırsın sonra gene yersin böyle bir dairenin içinde döner durursun... arada az bulgur at suya yavaş yavaş haşla ( gaz yapmasın diye ) onu ye o olur yani... az yulaf olur yoğurtla ... ayrıca almanların yediği ekmekle seninki aynı mı ki almanlar gibi ekmeksiz yaşayamıyorsun... buğdayının arpanın çavdarının kalitesi ne ? herkeş hakiki siyez buğdayı bulamayacağına göre herkeş hakiki karakılçık bulamayacağına göre , herkeş hakiki kavulca unu bulamayacağına göre ? yediğin ekmekteki un ne ola ? ne ola ? göklerden daha mavi , denizlerden daha derin , topraktan daha güzel kokan ne ola ? rüzgardan daha serin , başaklardan daha nazlı , ay ışığından ılık ne ola ? ne ola ne diyodum ben ... bak konuyu nereye getirttin....
    neyse hayatımız köylerde geçti bizim ... kayalardan suyu içer yaylalarda , insan eli değmemiş kendi halinde büyümüş otlarla beslenirdik.... köy çocuğuyuz biz hayatımız köylerde geçti... st. tropez , club med fransız tatil köyü , portofino , moena , alibeyköy ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

  5.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bonfile ne alaka ? tahıldan kırmızı ete niye geçtiniz ? ben kırmızı etin çok az tüketilmesi gerekliliğine inananlar yüksek iştişare kurulu daimi onursal başkanıyım... işlenmiş tahıl yediğinde miden dolar doydum sanırsın sonra kan şekerin yükselir tekrar acıkırsın sonra gene yersin böyle bir dairenin içinde döner durursun... arada az bulgur at suya yavaş yavaş haşla ( gaz yapmasın diye ) onu ye o olur yani... az yulaf olur yoğurtla ... ayrıca almanların yediği ekmekle seninki aynı mı ki almanlar gibi ekmeksiz yaşayamıyorsun... buğdayının arpanın çavdarının kalitesi ne ? herkeş hakiki siyez buğdayı bulamayacağına göre herkeş hakiki karakılçık bulamayacağına göre , herkeş hakiki kavulca unu bulamayacağına göre ? yediğin ekmekteki un ne ola ? ne ola ? göklerden daha mavi , denizlerden daha derin , topraktan daha güzel kokan ne ola ? rüzgardan daha serin , başaklardan daha nazlı , ay ışığından ılık ne ola ? ne ola ne diyodum ben ... bak konuyu nereye getirttin....
    neyse hayatımız köylerde geçti bizim ... kayalardan suyu içer yaylalarda , insan eli değmemiş kendi halinde büyümüş otlarla beslenirdik.... köy çocuğuyuz biz hayatımız köylerde geçti... st. tropez , club med fransız tatil köyü , portofino , moena , alibeyköy ...
    Söz meclisten dışarı demiştim dostum. İstersen bu yazdıklarını şu halk ekmek kuyruklarında bekleyen vatandaşlara bi anlatıver bakalım ne diyecekler. Gerçi vatandaşlar da kırmızı etin az tüketilmesi konusunda senle aynı fikirdeler ama gerekçeleri farklı tabi.

  6. #6
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ekmek un tuz su ve maya dan imal olur. onun haricinde istersen içine zeytin istersen patates , istersen domates , istersen ayçekirdeği , istersen ceviz , istersen başka bir yemiş koyup öyle de pişirebilirsin... un tuz su ve maya dışında o aldığınız ekmekte kabartıcı , topaklanma önleyici , koruyucu var mı ? heh var ise işte onların olduğu ekmeği niye alıyorsunuz ? o maddeler vücuda girdiğinde hücrelere gidiyor. sonra su bile içsen yarıyo ... hani bu genç ergen çocuklarda koca koca meme oluyo ya ... hep böyle katkı maddeli mamülatları tüketiyorlar sonra o maddelerin bir kısmısı hücrelerde birikiyor , su içsen o maddeler emiyo haşikioyu , bi güzel şişiyor eti budu insanların... arkadaş niye kof nişastaya para veriyorsun ? ayrıca tahıl ürünü tüketmek zorunda mısın ?
    Nereye gidersen git geleneksel alışkanlıklar peşini bırakmıyor. Ekmek yemeden doymayız , çay içilmeyen kahvaltı bilmeyiz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •