Gectigimiz yillarda 350 TL ile tatile cikmistik acaba bu sene tatil yapabilecekmiyim diye dusundum sadece.
tatil herkezin hakkidir
Gectigimiz yillarda 350 TL ile tatile cikmistik acaba bu sene tatil yapabilecekmiyim diye dusundum sadece.
tatil herkezin hakkidir
Arkadaslar merhabalar uzun bir aradan sonra buradayim. Bu sefer sadece tatil icin ayirdigim para ile portfoyumu olusturacagim. Bundan baska paylasim yapacak vaktim maalesef yok. Pazartesi ilk alimimi yapacagim sonrada satildiginda yine paylasimda bulunacagim.Bu arada ben eski Suomenlinna
tatil herkezin hakkidir
yan odada tatil yapılabilir..yol parasıda olmaz...
Bodrum'da tatil yapabilirsiniz.
Yazın serin serin iyi gider.
Evin bodrumunda...:evil:
Vaybe kaç yıl oldu ben unuttum
Sent from my phone
Hayirli olsun..tatil bizimde hakkimiz..Takipteyim :)
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yazlık yerlere gidersiniz 1 gece kalırsın 2 gün tatil yaparsın,
pansiyonun 1 geceliği 200 tl,yol parası 150 tl,150 tl iki gün cep harçlığı tek başınıza gidersiniz bence,
Seni kisin getirelim, kuzey isiklari, ren geyikleri ve husky gezisi falan yaparsin olmazmi?
tatil herkezin hakkidir
Türkiyede tatil fiyatları 5000 tl den asagı olmaz ona göre kagıt bul :))
Kisi basimi
tatil herkezin hakkidir
Hahah benim 500 TL var, dur galip agaya sorayim 😂😂😂
tatil herkezin hakkidir
iyi para kazanmıstık yaw kac yılında idi 2010 mu :) bu sayfa ondandaha iyi kazandırmazsa benım tatılıde sen cekersın :) bedavaya gelırım ucak dahil helsınkıye ona göre :))
Forumun keyifli başlıklarından biri . Geçmiş yıllardan aşina olan kişiler keyifle takip edecektir.
Kolay gelsin.
Kagidi secmedim Izzetim, beni biliyosun 3 hafta kagitta kalirim en az, yarin söylicem ama arada kaldim yine.
tatil herkezin hakkidir
Biliyorum ... populerıten cok :) takipdeyim dostum ne gerkiyorsaelimden geleni yaparım ...sayfanhayırlı olsun ... eskı dostları görmek sevindirici oluyor ...
Forumun neredeyse ilk gününden itibaren sıkı bir takipçisi olmama rağmen daha önce vakit darlığından katkıda bulunamamıştım. Bu sıralar vakti bol biri olarak bizimde çorbada tuzumuz bulunsun istedim. :)
Listedeki o iki hisse hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum.
Kolay gelsin.
Sözü edilen liste
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=7323
Otostop ile dünya turu yapan var dostum . :)
500 tl ye ohoooooooooooooooooo :kahkah:
Hadi bakalım şu seçenekleri bir görelim bende de 1000 tl var iki kişilik tatil düşünüyorum.. Olur mu. Neden olmasın..İlk gün bir tavan yakalasam 1200 olur tavandan çıkıp aynı gün bir %10 yakalasam 1320 olur .. Bir günde %32 kazanabilirim. 2. gün yine bir tavan yakalasam 1584 olur tavandan çıkıp bi %5 te öyle yakalasam etti mi 1663 TL.. Yani 2 günde %66.3 cepte.. Öyle böyle derken bir haftada bir haftalık ultra her şey dahil tatil parası taşş.. Hadi bakalım ya nasip.. :D :D umut fakirin ekmeği arkadaşlar sakin olun sadece hayal kuruyorum :))
Vay merhaba sayin Suomenlinna, ilk 350 tl'lik topigi açtığınızda dışardan izlemiştim. 2-3 yil aradan sonra tekrar bir topic daha acmistiniz sanırım hatta NUHCM hissesini onermistiniz ama o önermeyle kalmıştı, devamı gelmemişti. Bu sefer, hem devamlılığın olacağı, hem de güzel bir tatil hediyesi alabileceğimiz bir topic olmasını diliyorum. Başarılar dilerim. Yanlış hatırlamıyorsam turizm işiyle uğraşıyordunuz değil mi?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 yıl oldu mu yaaa...)
slm.sn.suomenlina..
keyifli bir yaz olacak..zaten borsa bu..kar-zarar gelip geçiyor..amaç keyif almak..yıllardır onu da alıyoruz zaten..
500 lira demek..
yıllar geçmesine rağmen pek para birikirememişsiniz İSKANDİNAV ellerinde..:) olsun..
bu tatil olur..olacak..olmalı..
kaldıraçlı NASDAQ SELL :) .. o zaman çıkarsınız tatile. BiST de beklemeye değmez yüzde 10 için.
Syg,
denklemi çözecek bir cevap bekliyoruz..tatil herkezin hakkıdır...
Arkadaslar kararimi verdim yarin 500 TL nin biraz uzerinde Netas alacagim, bakalim neler gelecek basimiza.
tatil herkezin hakkidir
Hsogeldınız Sayın Helsinkili, ben onu bunu bılmem, sız bana yer ve zaman dıyeceksınız ben de "Aurora Borealis" dunya gozuyle gorecegım :) saygılar,basarılar...