Sayfa 115/193 ÝlkÝlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon
Arama sonucu : 1538 madde; 913 - 920 arasý.

Konu: Egyo - EGS GAYRÝMENKUL ANONÝM ÞÝRKETÝ

  1. Dmart ðüzel düþünmüþsün ben bu düþünceye beyin cimlastigi geliþtirmesi degil nabýz yoklamasý cimlastigi olarak degerlendiririm bölme ve çarpma paylaþýmýn çok önemlide güçbirligi yapýlanmasý kuruluþu egese payý ile hayata gecen þti hadi egese bir tarafa güçbirliginin halka arzý hisselerinin sadece þahýslarda spk,da iþlem görmüyor magdurlarý benim sadece bildigim birtek þtide milyon yatýrým vede kuruldugundan buyana sadece elde hisse ve magdur acaba Eplasamý Mahzaramý düþecek o kadar rakam .
    Gelelim cukura 50/50 Tapular Alýndý malesf her iki Tapuda ipotek var bununda Rakamlarý Belli degil þunuda belirteyim Belediyenin payýda pratokol neticesinde yapýlacak inþaatýn bitim neticesinde payý yüzde 20 bunuda düþersek 40/40 þti,nize sorun Tapumuz kaç adet diye.
    Þtiyiniz önce V.B sý ile çigli fabrikasýnýn iþini bitirsin o bence daha önemli sonra T.M.S.F,dende egyonun hissesini alsýn bizimde kasamýzadaki farelerde kaybosun.

  2. Egyodaþlarým bize ait tapular inanýki gücbirliginden 20 gün evel alýndý sabýr

  3. #915
    Bundan sonraki süreç ne olacak yýldýrým abi

  4. Satmak isteyen varsa 100.000 lota 2000 tl nakit veririm. Neden? Çünkü eskiden elimde tutardým, hatýrasý var. Bakarsýn açýlýr, bir þey olur; gerçi zor, hatýrladýðým kadarýyla þirkete dair falan da pek bir þey kalmadý ortada.
    ...

  5. #917
    Kýzýlderili’den Etkileyici Bir kýssa
    Bir gün, New York’ ta bir gurup iþ arkadaþý, öðle vakti yemek molasýnda dýþarýya çýkarlar. Gurup içerisindekilerin biri Kýzýlderilidir.

    Yolda yürürken Kýzýlderili, onca insan kalabalýðý, siren sesleri, yoldaki iþ makinalarýnýn çýkardýðý gürültü ve korna sesleri arasýnda “Kulaðýma neþeli bir cýrcýr böceði sesi geldi. Onu arayacaðým” der.

    Arkadaþlarý, bu kadar kalabalýðýn, gürültünün arasýnda cýr cýr böceði aramasýna gülerler,bu hareketine pek anlam veremezler. Kýzýlderili‘ye “Bu kadar gürültünün arasýnda böyle bir ses duyman mümkün deðil” derler ve yollarýna devam ederler.
    Kimse inanmasa da içlerinden biri, Kýzýlderili‘yi yalnýz býrakmamak için onunla kalýr.

    Kýzýlderili, yolun karþý tarafýna doðru yürür, arkadaþý da peþinden..Az sonra gökdelenlerin gölgesindeki bir tutam yeþilliðin ortasýnda gerçekten bir cýrcýr böceði bulurlar.

    Arkadaþý, Kýzýlderili‘ye “Senin insanüstü güçlerin mi var. Bu sesi nasýl duyabildin” diye sorar.

    Kýzýlderili “Bu sesi duymak için insanüstü güçlere sahip olmaya lüzum yok” “Beni takip et, sana nasýl olduðunu göstereyim..” der.

    Kalabalýk bir kaldýrýma gelirler. Kýzýlderili cebinden çýkardýðý bozuk parayý kaldýrýma atar..
    Birçok insan, bozuk para sesini duyunca sesin geldiði tarafa bakarak, ceplerinden para düþürüp düþürmediklerini kontrol eder.
    Kýzýlderili, arkadaþýna döner..

    Önemli olan, neye kýymet verdiðindir. Her þeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin!.”

  6. #918
    Sn melasis61 üstadýn paylaþýmý önemli;

    Hepinizi tatmin edecek bir sonuç çýkacak bunu baþka türlü düþünmek art niyetli olur bu þirket yýllarca fetönün kumpaslarýna göðüs germiþ faizlerde silinecek anaparada silinecek arsalar da geri gelecek bakýnda görün kanun ortada herþey kanun kapsamýnda üretim var istihdam var Eplas ve egeyýldýz 600 kiþiye istihdam var kar var þirket son 7 senedir hiç zarar etmedi bilanço artýya geçti ciro ölü vaziyette 200 milyon tl nin üzerinde seyredecek daha ne olsun sayýn komodor bunlar hiç sorun deðil þirketin varlýklarý arsalarý markasý piyasasý ortada düðmeye basýldýðý an 10 lar 20 ler hikaye olur hele birde faizler iniyormuþortada hisse yok günlerdir yatýrýmcý gayet huzurlu sayýn Soyer aðzýndan kaçýrdý heralde basmane çukurunu vizede sessiz sedasýz beklemek düþer

  7. #919
    Goldman Sachs’ta çalýþmaya baþlayan Billy’nin hikayesi:

    “Billy bir çiftçiden 100 dolar bir eþek satýn alýr. Ertesi sabah eþeði almaya geldiðinde eþeðin öldüðünü öðrenir. Parasýný geri ister; ama adam Billy’den aldýðý parayla borcunu ödemiþtir. Bunun üzerine Billy eþeðin ölüsünü ister. Adam þaþýrýr ve ölü eþeði ne yapacaðýný sorar. Billy ölü eþeði piyangoya koyacaðýný söyler. Adam inanmaz ve eþeðin ölüsünü verir. Aradan 1 ay geçer ve Billy ile eþeði satan adam karþýlaþýr. Adam hemen sorar eþeði ne yaptýðýný. Billy, ‘500 tane bilet sattým 2 dolardan ve 998 dolarý cebime koydum’ der. Çiftçi adam kimsenin þikayet edip etmediðini sorar ve Billy bunun üzerine, ‘sadece eþeði alan adam etti, ona da 2 dolarýný geri verdim sustu’ der.

  8. Atý alan üsküdarý geçmiþ mahkemeler sonucu icra ile ipotekler konmuþ icra ile iþleyen hangi faizler siliniyorda 17 senelik ve 10 senelik El konulmanýn neticesinde bizim satýlan ve tapularý baþkasýna gecen mallarýmýzmý geri gelecek örnegin 16 bin metre yerimiz istbul yeþilköy izmir maviþehir denizli daha bir çok yer yeni yapýlandýrmanýn ödeme güçlügü içinde olan ilk aldýgý krediyi 20 bin ödeme güçlülügünü 5 bin ödemeyi isteyen vede vadesini uzatmak iateyen þtilere hak tanýnýyor heleki icralýk olanlara böyle bir imkan yok keþke olsada Giden gitmiþ sadece Cukurla olan ipotekli yerimizi en son kalan 75 kurucu ortagýn kulaklarý ve gözleri bu geliþmelere kapalý haberlerden yoksun oluþu düþündurücü .

Sayfa 115/193 ÝlkÝlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

  • Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •