|
|
Elimde vardi daha onceden kapanmadan cok once karla satip cikmistim. Yeni portfoy olacak.
Secimlerde tersi olma olasiligi durumunda muazzam getiri getirecek bir hisse. Kulislerde kepez icin de aynisi konusuluyor. Orada da talip olmustum ama kayda deger bi satis gelmedi orada. Bu ikisinin tahtasi geri acilma olasiligi secimlerde tersi olusumda cok yuksek. Uzan da secimlere girecek. Bu iki hisse nin tahtadi acilinca beni hayirla yad edersiniz.
Ha madem oyle niye oldum fiyati veriyorsun dersen. Secimlerin tersi olacagina guvenemiyorumda ondan.
İflası verilmiş şubeleri kapanmış bu saatten sonra iyi ihtimal iflas masasi kaybımızi karşılayabilir satılan mallar ile.. Benim görüşüm ytd.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zaten asil mesele bankacilik lisansinin iptal edilmis olmasi, lisanssiz bankanin nesi islem gorecek borsada?
Merhaba 20 kuruşdan hisse satan varsa alabilirim
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hala aklım almıyor, ne vardı sanki koza ipek gibi kamulastirilip vakıf, halk, ziraat hangisi olursa katılım olsaydı? Kime yaradı bu iş? 5 sene oldu bir de.. SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri