Süheyl Bey, "kimin elinde olduðu da belli bir kurum" ve "kesinlikle tarafsýz deðildir" diye suçladýðýnýz kurumun bütün üyelerini þimdiki c.baþkaný ve onun liderliðindeki parti organlarý tarafýndan seçildi. Bunun farkýndasýnýz, deðil mi?


 Alýntý Originally Posted by suheyl Yazýyý Oku
Sn Salih Karakaya,

Bazý kararlarý hatýrlatýyorum;

"AYM’nin aldýðý Selahattin Demirtaþ, Figen Yüksekdað, Osman Kavala, Enis Berberoðlu, Barýþ Akademisyenleri, HDP’nin hazine yardýmýnýn bloke edilmemesi ve Cumhurbaþkanýna hakaret pankartý açan ÖDP’lilere tazminat verilmesi gibi kararlar"

"MÝT TIR’larý soruþturmasý kapsamýnda tutuklanan Can Dündar ve Erdem Gül için ihlal kararý verdi. Bu karar sonrasý her iki isimde tahliye oldu."

Daha onlarca TC DEVLETÝ nin derin aklýna uymayan karar var sayamadýðým. Kimin elinde olduðu da belli bir kurum halinde AYM. Kesinlikle ve kesinlikle TARAFSIZ deðildir. Bu çekiþmelerde bu zihniyetlerle bitmez.

Dünya düzeni bu sistemin dayatýcýsý. Demokrasi rüyasýna yatýp uyusun da büyüsün ninni.. Uyanýnca da bir bakmýþsýn evden barktan olmuþsun. TC varlýðýný ilgilendiren bazý konularda vurdumduymaz olamaz artýk birkaç sene öncesi gibi. Daðý taþý bombalayýp iþimizi yaptýk diyen esir zihniyetin tezahürü ise hiç olmamalý bu kararlar. DEVLET illaki temizliðini yapýp iradesini ortaya koyacaktýr.. Bu siyasi partilerle kaim deðildir ve olmamalýdýr. DEVLET olmanýn hukuku ve bilinci menfaatlerimiz içindir.

"Milli Mücadelemizin baþkomutaný, Cumhuriyetimizin kurucusu, manevi kiþiliðiyle en büyük rehberimiz...

Atamýz Baþbuðumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygý ve özlemle anýyoruz."