Gerek safkar gerek trabzon limanı halka arzdan sonraki iki günde yüzde 30-40 arası getiri sağladı, enerjisa bu iki halka arza göre aynı performansı gösterebilir mi dostlar?
Son düzenleme : as1; 25-01-2018 saat: 21:54.
Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
SPK, Enerjisa Enerji AŞ'nin halka arzına onay verdi...
http://www.bloomberght.com/haberler/...ina-onay-verdi
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2018&no=4
Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
Esas soru Trabzon limanında 15.50 gibi bir tek fiyat ile arz yapılırken enerjisa da neden 6.25-7.50 tl fiyat aralığı var bunun anlamı ne olabilir.
Bu fiyat farkı %20 nasıl olacak şimdi 6.25 teklif veren alamayacak 7.50 veren mi alacak yada 7.0 bu nasıl olacak?
Yine mi karanlık oda ya girecek daha başlamadan fiyaskoya mı dönüşecek 7.50 den al kağıt açılsın 6.30 dan olacak iş mi sizce benim mantığım almıyor. Daha bismillah 1 demeden KY ya kazık mı planlanıyor bunu birisi açıklarsa aydınlanırız...
Şayet bu şekilde fiyat aralığı var ise bırakın yatırım yapma planını 1 lot bile almak bana mantıklı gelmiyor...
Yazarım 6.25 den yersen derim ki herkes de böyle yapar yoksa risk...
Arkadaşlar neden bu kadar uzun yazdım gidin inceleyin AKSEN daha 3 gün önce arz fiyatına yeni geldi... millete güya kar edeceksiniz diye arz yaptılar 2011 den buyana millet sürüm sürüm süründü iş bu hale gidecekse dur demeli birileri... KIRALLL ÇIPLAK...
Varsa bir oyun Tatar Ramazan ben bu oyunu bozarım misali .... :
Fiyat sabit olmalıydı ek satış falan yoluncak kaz ariyoo gibiler.halka arz büyüklüğünde çok fazla istikrar alimi falanda varmı belli değil.kaçan balık büyük olsun yolu açık bizden uzak olsun.ytd
Yer İmleri