Sayfa 144/1030 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

  1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Hocam şubeden mi ac kapa yaptınız. Ben şubeyle görüştüm. Halihazırda marifetli müsterisi olduğunuz için o orani veremiyoruz dedi. Ama ceptecep vadeli hesap için 32 günlük %25 oluyormus.

    Internet subesinden kapa aç aç oluyormu

    SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

    internet bankacılığından yaptım evet,bu artık kaçıncı kapat aç oldu bilmiyorum cep şubeden olmuyor normal şubeye hiç bahsetmedim bu forumda yapanlar olmuştu ben de denedim hiçbir problem olmadı.şu an tl 24 günlük usd 5 günlük işliyor.

  2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bademlerin söylediklerini kaale almamayı daha öğrenemedik, sözde aba altından sopa gösterme yersen..!!
    Bende dolardayım ... balbadem


    iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  3. #1147
    Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    2 milyon için vakıf max 28 verdi kesinlikle üzerine çıkmadı...Halkbankasına 3 gün repoda tutup pazartesi günü parayı çekme resti sonucunda önce 28 olan oran 28,50'e yükseldi...Halkbankasından 2 milyon 28,50'den bağlandı.Burgan da max 27 verdi...
    Vasıflı mudinin biri yüzünden 10 gün ceza yemiştik foruma dönmek güzel.Cezalıyken blokladığım adamların yazıları okumak kabus gibiydi...Maalesef faiz artışının ilk gününe denk geldiği için belki de daha yüksek oran veren olmadı...Ama aldığım izlenim haftaya çok rahat 30'lu oranların geleceği....
    Nihayet bugünleri de gördük.2 yıldır DAYAK yiyen biz tl mevduatçıların da yüzü biraz gülsün...Bu arada bahsettiğim akrabam geçen ay aynı tutara halktan 19,80'e bağlamıştı...Stopajı göz önüne alırsak bir ayda faizler 10 puan artmış gibi oldu...
    Paranızı ucuza kaptırmayın ve mutlaka yıl sonu bilanço dönemi etsini de göz önüne alarak vade sonlarınızı aralığın son haftasına denk getirin....Hayırlı kazançlar...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

  4. #1148
     Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Odeabank'ın yeni oranlarını şimdi müşteri temsilcimden öğrendim.
    Oksijen 10.000-250.000 %23
    Oksijen 250.000-500.000 %23.50
    O/N %24
    32 gün 100.000 %23
    32 gün 500.000 %25
    32 gün 1.000.000 %28
    Piyasa tam olarak haftaya oturmuş olur dedi.
    O/N için tutar konuşmadık ama benim 2 ayrı hesapta 100er bin lira vardı %22 O/N giden onları %24 ile güncelleyecek bugün.
    Oksijen su anda 20% otomatik artacakmi bugun ?

    SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  5.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    Bende dolardayım ... balbadem


    iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sözleşmeleri çevirdiler balbadem haberin yok mu ? Tabi kafa yormak gerek ama olmayınca olmuyor balbadem


    iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Oksijen su anda 20% otomatik artacakmi bugun ?

    SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu gece artacak dedi bana ama görelim bakalım gün içinde SMS gelir herhalde. Ancak ben artık Oksijen yerine O/N bağlıyorum daha yüksek oran veriyorlar bu şekilde, ayrıca boşta para kalmıyor.

  7.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    parası dövizde olmayan %50 kaybetti 3 yılda
    nerde yüksek getiri?
    bunu dudu ağbey zamanında söyledi /konuştuk..

    biraz kendimden de katkı yaparak şöyle söyleyeyim.

    finans sistemi bir kumarhane,, uzun vadeli düşünüldğünde fiyatlamaların dip ve pik noktaları var.. konutta, dolar da, borsa da vs

    yaşadığımız örnekten; dolar birkaçyıl öncesine kadar 2 tl di diyelim, şimdi 6 tl.. bundan sonra doların yataya hatta biraz aşağıya geleceğini varsayalım yani pik noktayı 6 tl kabul edelim.

    siz %30 faiz ile paranızı değerlendirdiğniiz de doların yatay gitmesi bile sizin dolar ile zaman içerisinde aynı kazanca ulaşmanızı sağlayacaktır, hatta muhtemelen dolardan daha fazla kazanma şansınız olacaktır.

    siz diyebilirsiniz ki, ee o zaman bu güne kadar dolardan çok kazanıp bugün itibariyle tl ye dönen bir kişi yine benden daha çok kazanmış olacak.. tabi bu malesef böyle..

    ama yatırım araçları zaman içerisinde birbirine üstünlüklerini kaybediyorlar ve bu sistemi esasen büyük akıl yapmıştır.. ama bizlerin değil, kendilerinin bizi hortumlaması için bu düzeni kurmuşlardır.

    tabi durumu farkedenler bu işin kıyısından , köşesinden faydalanabiliyor.. bütün olay, DOĞRU ZAMANDA BİR YATIRIM ARACINDAN DİĞERİNE GEÇEBİLMEKTE..

    o zaman paranızı gerçek anlamda katlıyorsunuz.. bütün mesele doğru zaman , ne zaman?..

    değilse eğer doların en yüksek seviyeleri eğer bu seviyeler olacaksa zaman içerisinde bugün çok kazanan dolarcıların eski seviyelerine geldiğini hatta kaybettiklerini görmeniz işten bile değil..

  8.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    bu tür durumlar da tabi "amaç" çok önemli.. yanlış anlamayın sizin amacınız vakıfbank eurobond a müşteri bulmaksa, o zaman arkadaş fazla bilgi istemekte haklı.

    tabi siz bunu niye yaparsınız? mutlaka bir çıkarınız olmalı.. zaten insanlar bir menfaati olduğunda o işi olmuş olur ve işinizi yaparken bilgi vermekten, ilgilenmekten rahatsızlık duymazsınız.

    fakat bu sadece yardımcı olmak amacını taşıyorsa (ki buna amaçsızlıkta denebilir) o zaman siz çok haklısınız, verdiğiniz bilgilere bile teşekkür etmek lazım.

    insanlar işte bu durumu analiz edemiyor. ve analiz edememekte veya çözememekte de çok haklılar. belki zeki ve bilgili insanlar bir çok seçeneği düşünüp sizin ne amaçla bu bilgileri paylaştığınızı çözebilirler ve ona göre yorum yapabilirler.

    ama herkese böyle çok seçenekli beyin jimnastikleri kolay olmuyor, bazı insanlar belli yaşa gelmiş, bazı insanların finans /ekonomi bilgileri çok yüksek değil vs

    bu durumda geriye "hoş görü" kalıyor.. herkes birbirine biraz hoşgörülü olmalı.

    syg,
    yukarıda zaten gerekli bilgiyi verdim, arkadaş senin söylediklerini yetkili kişilerden de öğrenirdik diyor. O tuhafıma gitti, madem öğrenebiliyorsun, ara öğren o zaman. Banka eurobond'larının dolar bazında ne kadar yüksek faiz verdiğini bloomberght yayınlarında defalarca söylendi. Dikkat ederseniz Halkbank'ın getirisi daha yüksek olmasına rağmen, diğer devlet bankasını önerdim, çünkü ceza alma durumu yok. Özel bankada önermedim çünkü arkasında devlet yok.

Sayfa 144/1030 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •