|
|
Bırakın tekniği mekniği papazı vermeseydik dolar şu an tahmin bile edemeyeceğiniz fiyatların üzerindeydi. Bundan şunu çıkarmamız gerekiyor. abd an itibariyle Türkiye yi yörüngesine almış vaziyette. Bu gün İran a açıklanan yaptırımların yarısını bize uygulasaydılar dolar ok gibi 10 tl üzerine atar ekonomi darmadağın olurdu. Ha bu arada reyiz alanlarda artık eyyy abd eyyy trump diye konuşmalar yapmıyor. dikkatinizi çektimi. Muhtemelen abd ile birçok konuda anlaştılar. benim asıl korkum Rusya nın abd Türkiye yakınlaşmasından kıllanıp idlip i vurmaya başlaması olacaktır. işte o zaman ayıkla pirincin taşını.....
aynı şeyi dolarda olanlarda yapmıştı şimdi tl de borsa da olanlar yapıyor iki tarafında yaptığı yanlış ! mesela dolar yükselirken burada yorum yapan müdavimler şimdi yazmıyorlar halbuki şimdi gelip görüşlerini yazmalılar ! keza borsa düşerken vay ben bu işe nereden girdim kafayı yiycem diye farklı başlıkta yazanlar dolar düşüp borsa çıkınca finans dersi vermeye geliyor buraya !
dollar düştükce aliyoruz,biz aliyoruz o düşüyor...dibi neresi olur bunun.
yok mu yorumu olan.
Hisse Aldık Battık 51 cent Petkoşcuum 05 Kasım 2024 Para etmiyor
o zamanda eyyy rusya eyyyyy putin diye bağırır bizim şakşakçılarda alkışlayıverirler. nasılsa beyaz deyince alkışlıyorlar,ayni şeye siyah deyince daha çok şak şak. güya kendilerini tatmin ediyorlar dolar 7 küsurdan 5 küsüra düşmüşte, ula gafil henüz senesi gelmedi biz doları 3 küsurdan alalı, git o zavallı aklını başka yerde zewklendir
Yer İmleri