İlk mesaj buraya olsun.
|
|
Öncelikle eklenecek resmin internette olması gerek. Ya hazır bir resmi ekleyeceksiniz ya da bilgisayarınızdaki resmi. Bu açıklamayı bilgisayarınızdaki resmi nasıl ekleyeceğiniz üzerine yazıyorum.
Öncelikle bir resim bulundurma sitesine gidilmesi gerek. Örnek olarak https://tr.imgbb.com/ adlı siteye gidiyorum. Burada eklemek istediğiniz resmi "Görüntüleri Seç" diyerek seçeceğiz.
Yükleyince çıkan ekranda yükle butonuna basıp devam ediyoruz sonra bbcode tam görünüm bağlantısını seçip çıkan linki foruma kopyalıyoruz.
Ve Sonuç.
Forum Kurallarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz
Borsanın Altın Kuralları Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarınızı, etkilenmeyeceğiniz bir ortamda verin. Seans anında görüşlerinize ters düşen hareketlerin planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düşünmediğiniz yeni fikirler oluşturmayın. İyice incelenmeden yapılan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandığı gözlenir."
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Not: Lütfen dini tartışmalara girmeyelim.
İlk mesaj buraya olsun.
Sayin Objektif,
Bu dediklerinizi harfiyen yaptim, ama PROFiL resmimi bir turlu yukleyemedim?
https://s13.postimg.org/co4c5r0uv/Resim_1.jpg
Resim 32 kb boyutunda ve "upload failed" mesaji aliyorum
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Mustafa abi bunu kullan/dene avatar olarak yeniden boyutlandırdım olması lazım
https://s18.postimg.org/xaqiso9h5/Resim_1_1.jpg
Forum Kurallarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz
Borsanın Altın Kuralları Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarınızı, etkilenmeyeceğiniz bir ortamda verin. Seans anında görüşlerinize ters düşen hareketlerin planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düşünmediğiniz yeni fikirler oluşturmayın. İyice incelenmeden yapılan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandığı gözlenir."
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Not: Lütfen dini tartışmalara girmeyelim.
12 senelik hissenet forum uyesi olan kendimi, burada yeni üye statüsünde görünce bir mahzunlaştım
Yeni ortam hayırlı olsun .
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
|
|
Nihayet buldum foruma resim yüklenmesini.
Yer İmleri