Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
En güzeli, kısmetse olur diyeceksin...satıcı da alıcı da karakterli olmalı...öyle adam var ki, bir gün araç satıyorum,,,sinir etti beni..al satçı sanırım...satmıyorum dedim, söylediğim fiyatın iki katını ver yine satmıyorum...satarsam ********im dedim..o kadar kızdırdı beni

Şunu unutmayın...binde 1-2 emlak zenginidir.. o da zaten seninle muhatap olmaz..çoğunluğun tek varlığı evi..herkes en iyi fiyattan satmaya çalışıyor...öte yandan alan da belki 15-20 yıllık birikimini veriyor...kolay işlet değil,,alıcı da satıcı da birbirine saygı göstermeli,

insanlar sahibinden satılık araçlara burun kıvırır ama 2 parlatmaya arabayı beğenir alır. satarken pazarda satayım dedim aracı bir kez hızlı olsun diye alan kişi gene al-satçıydı 2 gün sonra ilan vermişti 3-4bin cebe koymuştur. araca gelip bakanlar yok çizik yok torpidosu çizik aslında kazasız gayet iyi bir araçtı. 0 alacağım diye satmıştım. gidip muadiline 3-5 fazla verip almıştır. ya da ölü fiyat verenler dediğiniz gibi. ev işi de onun gibi bir şey. hatta daha zor.