netaş ilk çeyrekte 25 milyon zarar...ikinci çeyrekte 67 milyon zarar olmak üzere toplamda 92 milyon zarara ulaşmıştır...üçüncü çeyreklerden de ne yazık ki 30-50 milyon aralığında bir zarar bekliyorum...eğer öyle olursa ?? zarar 120-140 milyon aralıklarına çıkabilir !!!!
şu anda görüntü bu şekilde görünüyor ama teknoloji şirketlerinde yaptıkları işlerin katma değeri yüksek olduğu için vede süpriz işler alabilme potansiyelleri olduğu için herkesi ters köşe yapabilecek süpriz bilançolar da yollayabiliyorlar...
fakat daha önceki yorumlarımızda da söylediğimiz gibi gelecekteki beklentileri güzeldir...bu beklentilerin bilançolara yansımaları sonraki çeyreklerde olabilir...piyasa olası kötü bilançodan sonra beklentileri de satın almaya başlayabilir hiç belli olmaz yani...
umarım en doğru kararı verirsiniz dostlar...bu son yorumu da yapıp bilançolara kadar yorum yapmak istemiyorum...bilançoyu ben de çok merak ediyorum..artık hayırlısı diyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri