Originally Posted by
666
Muahahaha. Ersoy oldu kurtulud, biz kendimizi kurtaralim.
Korona dokunmaz Ersoy'a, globaller gizli anlasma imzalatip asisini vermislerdir ta ne zaman.
Globaller vermemisse bile Ersoy evliya gibi adam. Muska falan yapiyor. Kendine yaglardan birsey yapmistir.
1300'lerde Avrupada 100 milyon kisi kara vebadan olurken, bazilari oluleri soymaya baslamis. Bunlarin nasil virusu kapip olmedikleri hep merak konusu olmus.
Daha sonra yakalandiklarinda onlarin attarcilar oldugu, Cin'den ot bitki yag falan getirdigi, ama vebadan dolayi issiz kaldiklari anlasilmis. Bu yuzden hirsizliga yonelmisler. Yaptiklari karisimi da Kral'a idamdan kurtulmalari karsiliginda vermisler.
Ben veriyorum size bu receteyi simdi. Ersoy yukardan okuyorsa not alsin, Koronayi halleder bu Globaller yanlis birsey vermisse.
%30 Karanfil Yagi
%30 Limon Yagi
%25 Tarcin Yagi
%10 Okaliptus Yagi
%5 Biberiye Yagi
Bunun adina da Thieves Oil, Yani Hirsizlarin Yagi denilyor literaturde.
Simdi Ersoy'u ozleyen yarim akillilardan biri bunu yapip icer Ersoy'un yanina gitmek icin, basima is acar. O yuzden disclaimer de koyuyorum: Sorumluluk kabul etmem, herkes kendi arastirsin, icilecek birsey degil, surulecek birsey. Ersoy'u takip edene de nereye suruleceigini soylememe gerek yoktur herhalde.
Yer İmleri