Bunda talep az olur hem fiyat yüksek hemde tek hesaptan gönderilecek.200 milyonluk bir halka arz diğerleri fade ve dnisi ile karıştırmayın.100 gelecek diyen arkadaşlar o zaman siz 100 lot emir verin .fazlasını ben alirim.
Kafalar nasıl güzel , 1000-2000 lottan bahsediliyor
Dinamik Isıda 175 bin kişi başvuru yaptı. Aynı sayı korunursa eğer 24.000.000/175.000= 137 lot yapar. Şimdi ekstra aracı kurum hesaplarının kapatılıp eş-dost-akrabayı ikna ile borsaya sokma zamanı 120-160 lot arası bekliyorum.
Arkadaşlar Fade de 85 bin civarı gercek yatirimcidan Dnisi da 175bin yatırımcı dan talep geldi denildi.
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
Esenboğa Elektrik şirketinin net işletme sermayesi 30.06.2020 tarih.li verilere göre 21,88 milyon TL negatif durumda.
Yani kısa vadede varlıklarının yükümlülüklerini karşılayamaması gibi bir ihtimal var. Tahminimce bu açıklarını yada borçlarını halka arz geliri ile kapatmak istiyorlar.
Halka arzda kaç adet hisse geleceğinden çok açıldıktan sonra 204 milyon TL lık bir hisse toplamının ne kadar değer kazanabileceği önem kazanacaktır. Herkesin önceki arzlara göre daha çok tutarlı hisse aldığı durumda tahta açılınca nasıl ve ne kadarlık bir talep oluşacağını merak ediyorum..
|
|
Kafası güzel olan sensin.Dinamik isi 3.52den halk arz oldu.Bu hisse 8.50 dan halk arz oluyor once bunu bil.Lot sayısını yatirimci sayısına bolmekle olmuyor.Dinamik isi sened sayısı 8 milyon lot vardi burda 24 milyin buna göre hesap yapın.
Yer İmleri