|
|
Hayatım. .. . . .ben işin kar zarar tarafında değilim hala anlamadınmı? . . . . .iş artık benim için ne olacağını önceden kestirebilme olayına döneli cok oldu. . . yoksa kar ettim zarar ettim muhabbetinde değilim ben.. . . . .Kİİİİ artık benim globalde zarar yazmam için tahtanın eksi . . . . . . . felan olması lazım. . . . . . ama dip not zaten hem endeksin hem globalin ne yapacağınıda söylemiştik yani. . . .
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Bak sevgili aysha sana inat globalde bucimde yukarı kosuyor. . . . .
sn .beşiktaş...sen suyun üstündeki yağ gibisin....neyse ..bildiğin gibi algıyı yarat...beni bozmaz.....ytd
Ama prensesim. . . . . niye öyle diyorsun. . . . . . . Ben dusmeden önce dusecek diyorum. . . . .cıkmadan önce cıkacak diyorum. . . . .yataya girmeden önce yatay diyorum. . . .yani sevgili prensesim iş olduktan sonra değillll, olmadan önce dediğim için senin yağ grubuna girmiyorum ben. . . . . hadi her seyi de gectik bak endeks 81xx görmeli diyoruz bunu 84xx 5xx lerde diyoruz hoppppp aşağı geliyor. . . . . . yani uzuyorsun beni. . . . . .gözlerim dolu dolu oluyor bilmem neden. . . .
saygılarımla,
|
|
sn.besiktas
Sn prenses prens olarak çıkabilir bu ihtimai unutma,
Hisseden cikmistin yukardanmi aldın bu global sevdası bitmiyor sizde anlaşılan,
Yoksa farklı bir amaclami çıktım dediniz.
Sagliklar
Yer İmleri