üzmek mi?
nerden başlasam diye düşündüm hepsinin mantıklı açıklaması var
lakin uzun uzun insanlara laf anlatma gibi bir huyum yok ama oturup üşenmeyip o kadar uzun yazmışsınız ki bir iki kelam etmesem olmaz
elimde hektaş hissesi yok ama hedef fiyatım 7,5 gelirse söz alacağım burdan paylaşırım
serbest piyasa buna karşı değilsiniz sanırım
kahkaha emojisi kullanmayı seviyorum bu insanlarla dalga geçtiğimi göstermez
inan bende şunu anlamaya çalışıyorum psikolojik olarak irdelenmesi gerekir diye düşünüyorum
1 yılda 10 kat artmış operasyon yemiş bir hisseye gelip hala uzaya çıkacağını düşünmek neyin kafasıdır
uyarmaya kalkıncada insanların zaten moralleri bozuk demek dalga geçtiğimi düşünmek abesle iştigal
kaldıki ben 40 lardan beri uyarıyorum hisse sadece düştüğünde değil geçen gün tavan çektiğinde de uyardım
ayrıca maliyetiniz kaç bilmiyorum ama bu hisseyi 40-50 lerden maliyetlenmek her türlü eleştiriyi kabul ettiğiniz anlamına geldiğini düşünmeniz lazım aykırı görüşlere tahammül etmesini bilin size tavsiyem eğer maliyetiniz yüksekse buraları okumamanız herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil siz beni anlamaya çalışmak yerine özeleştirinizi yapın acaba nerde hata yaptım dudu dudu dilleri çok mu dinledim diye kendinize sorun
hepsini geçtim de insanların üzüntülerinden zevk alıyor demenize üzüldüm umarım ben haksız çıkarım 3 hanelere çıkarda kazanırsınız öyle bir izlenim verdiysem özür dilerim
ama anlayamadığım bir konu var ben 2,5 yıl halkbank hissesinde bekledim hisselerin uçtuğu bir dönemde maliyetimin 2 katı zor satabildim dolar ve enflasyonist ortamda zararım diz boyu iken burdaki çoğunun okuduğum kadarıyla maliyetleri ucuz ve bir çoğu 40 ların üzerinde çok rahat satabilecekken kat kat kar edebilecekken satmayıp şimdi ağlamalarına da üzülecek değilim insan biraz da tamahkar olabilmeli miami den değilde istanbuldan ev alıverin be kardeşim
neyse şimdi yine emoji kullanıyorum diye dalga geçiyor diyecekler
umarım yarından itibaren hisseniz döner de benim 7 buçuğumu hiç görmez(şaka şaka bekliyorum
)
saygılar....
Yer İmleri