Sayfa 493/875 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593 ... SonSon
Arama sonucu : 6998 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

  1.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Sirkelerim gün geçtikçe lezzetlenmeye başladı, aroması güzelleştikçe keyfimde artıyor. Şimdi bu keyif ile fazla hardcore olmayan soft bir sorti yapayım

    İlk sorti herbokolog a

    Hayatta kendin bir şeyleri başar, kendi emeğin ile bir yere gel ondan sonra çık iki çift laf et emi yawrum, o zaman bi ihtimal kale alınırsın. Benim rahmetli babamdan bana sadece borç kalmıştı!

    Gelelim ikinci ve en sevdiğim sortilerin mimarı boş adama;

    Boş adam yawrum bizim arkadaşlar mahsende meydancı kadrosuna personel lazım olduğunu, alım için ilan vereceklerini söylediler. Durun ilan vermeden önce benden haber bekleyin dedim. Aklıma sen geldin, kaliteli bir meydancısın, senden alasını bulamayız sanırım. Hem cebin para görür hemde en iyi yaptığın işi icra edersin. Eh insan kabiliyeti olduğu işi severek yapınca başarılı da olur. Emekli ederiz seni. Gel burada hiç tanımadığın adamcıklara bedavaya yalakalık yapacağına benim müdürlere yap, onlar karşılıksız bırakmaz. Yalnız patronum diye bana yapmaya kalkarsan seni kovarım. Laubalilikten hoşlanmam ciddiyeti severim.

    Baba parası ezmek nereye kadar, hazıra hazine dayanmaz. Kendi hak ettiğin parayı kazan ki hayattan bir paye hiç almadığın/tatmadığın o hazzı alasın.

    Sana yarına kadar mühlet, düşün taşın kararını ver.
    Ric abi seni örnek alıp hep okka okka karpuz temettü alıp onların yemediğim kısmını tekrar dikip yeni karpuzlar kazanmak hedefim

  2. Allah kimseyi kifayetsizliğini, beceriksizligini ata-dedesini öne surerek kapatmaya mecbur birakmasin, evladlarimizi o derece zavalli durumlara dusurmesin. Daha da beteri hic boyle bir durumu yokken acindan fakirlikten agzi kokarken kendini sanal olarak varlikli gostermeye calisan sahtekârlardan, ruh hastalarindan uzak tutsun.

  3.  Alıntı Originally Posted by koyay Yazıyı Oku
    Allah kimseyi kifayetsizliğini, beceriksizligini ata-dedesini öne surerek kapatmaya mecbur birakmasin, evladlarimizi o derece zavalli durumlara dusurmesin. Daha da beteri hic boyle bir durumu yokken acindan fakirlikten agzi kokarken kendini sanal olarak varlikli gostermeye calisan sahtekârlardan, ruh hastalarindan uzak tutsun.
    En son bunu dudu diyodu cekip gitti bu diyarlardan.
    Gene gelir…
    Senin sky rumuzlu elemanın ric in yaptıkları gecmişte terbiyesizlikleri unutmadık.
    Atam dedem yatmamış çalışmış bırakmıslar biz de bayragı devraldık.Gecenin bu saatinde hala calışıyorum yeni uyuyacağım.
    Onlarca defa yazdık tekrar yazayım senin o kıskandıgın çamur attıgın durumu da yatırım şeması aktarmak için alıntıladık burda.Yüz kere de söylesek anlamazsın.
    Kıskanma çalış.Buraya millete sataşacağına fikirler ileri sür de bir şeyler okuyalım.
    Tesla nın sahibi Elon abi abd de Çin bizi süpürecek hareekte geçelim demiş.Bak bu bilgiyi koy cebe.Batı pazarını asyadaki çekik gözlere kaptırmaz.
    Kıskanma çalış Allah a şükret paylaş Allah kazandığını bereketlendirir hasetlenme.
    Bye

  4. Ewlat olsan sevilmezsin be boş adam, şöyle bir daha düşündüm de her söylenilene mahalle karılarından beter boş boş laf yetiştiren birine benim kapımda ekmek vermem. Bize ağzı laf yapan ama nerede susması gerektiğini bilen bir adam lazım. Teklifimi geri çektim, asgari ücretten devam sen. Yalnız buralara çok fazla böyle yazmaya devam edersen internet fiyatları arşı delmiş asgari ücretin faturalarını karşılamaz. Kendini bedava wı fı noktaları ararken bulursun benden söylemesi. Eeeee her şeyin bir bedeli var ewlat bu hayatta. Olmadığın biri gibi görünmek isteyecek ve bunda ısrar edecek kadar ezilmiş bir ruh hastalığına sahip olup tedavi olmamanın bedeli de bu. Git acilen tedavini ol. Bu tedaviye ödeyeceğin paralar uzun vadede seni olmadığın şeylere sahipmişsin gibi davranmanın bedelinden daha az bedele karşılık gelir.

    Canın karpuz çekerse haber ver, oğlan çocuğusun sonuçta bir tarafların şişmesin.
    Az insan çok huzur

  5.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Ric abi seni örnek alıp hep okka okka karpuz temettü alıp onların yemediğim kısmını tekrar dikip yeni karpuzlar kazanmak hedefim
    Allah gönlüne göre versin kardeşim.

    Asla pes etme, bu yolda düşmanın çok olacak hiç birine kulak asma, sabırlı ol, sarsılmaz bir disiplin ve irade ile başaracaksın
    Az insan çok huzur

  6. Arkadaş, foruma girip bir kaç sayfa arkaya kadar gidip okuyorsun ama Ford la ilgili bir cacık yok.
    Aykut hocanın feneri gibi sağa ver, sola ver, kaleciye ver, stoper ver, geri kaleye dön

    SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  7.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Arkadaş, foruma girip bir kaç sayfa arkaya kadar gidip okuyorsun ama Ford la ilgili bir cacık yok.
    Aykut hocanın feneri gibi sağa ver, sola ver, kaleciye ver, stoper ver, geri kaleye dön

    SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Valla müdür bende ayni seyden muzdaribim.
    Artik girip okuyasim yazasim gelmiyor. Bos muhabbet sayfasina döndü iyice

    SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  8. Ben o müzdariplik safhasını şahsen kendi adıma aştım, baktık gördük ki burada analiz öngörü şirket hakkında yazılıp çizilen her şeye bir tavır var madem öyle işte böyle dedik ve goy goy u ön plana koyduk. Vallahi iyi de yaptık zira o gün bugündür herkes hak ettiğini buluyor bu sütunlarda. Yolda yürümeyi bilmeyen adamlara fd/favök, prospekt fk, ihracat verileri, anlık liman hareketlerinden ihracat performans tahmini ve net kara ulaşan tahminler yapmakla falan uğraşmanın hiç alemi yok. Haaaa ben yaparım elbet bir karşılığı olur diyen varsa buyursun sahneye alsın boyunun ölçüsünü. Ben seve seve yazmayı bırakırım kendi adıma.

    Haydi bakalım buyrun sahne sizin analizciler, ben zevkle köşeme çekiliyorum.

    Yeni mottomuz; Goy Goy istemeyeahhh, analiz isteyeahhhh
    Az insan çok huzur

Sayfa 493/875 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •