Sayfa 544/812 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 6496 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

  1. Öncelikle şunu belirteyim özellikle alintilama yapmiyorum çünkü polemiğe girip vakit kaybim olsun istemiyorum.
    Belki bir tane genç kardesime faydasi olur diye kisa bilgilendirme yapmak istedim.
    Burasi dahil bir cok baslikta ve kuslu sitede populer yazarlar var.İsimlerin önemi yok
    Eskiden,yani tecrube acisindan noksanken bunlarin hesap kitaplarindan yazilarindan çok etkilenirdim.Sonra gördüm ki bir durum tahmin disinda gerceklestiginde kiviriyorlar. Ben hala kötü niyetli yaptiklarini dusunmemekle birlikte iskembeden konustuklarinin kesin olarak farkina vardim. Yani yazilanlari,hesaplamalari vs okuyun gecin ama asla ciddiye almayin ! Bu hatayi bir cok yatirimci dostum gerek demir celik hissesinde gerek tohum hissesinde yapti ve bu yazarlari ciddiye aldi. Asla ama asla burada bedava iskembeden paylasilan hic bir hesabi ciddiye almayin.
    Simdi bu sayfada yapilmaya basladigini gorunce dikkat cekmek istedim. Bu soylediklerim asla hisse hakkinda degildir bunun altini cizeyim. Anlatmak istedigim diger hisselerde yapildigi gibi iskembeden sallanan rakamlarin ASLA GERCEGI YANSITMADIGIDIR.
    Dalgasina okuyun geçin sakın hayal kurmayin
    Sizin için sadece kahvehanede bos yapan dayilara kulak misafi olmaktan öteye geçmesin hesap kitap işleri
    Vesselam

    SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  2. Özel şirketlerde kârlılık esasken,devlet şirketlerinde siyaset işin içine girdiği için bilerek zararına faaliyet gösterebiliyor.Ordu da siyasetin emriyle benzer şeyi yapabiliyor
    OYAK gibi çok,üyeli, ortaklı şirketlerde de yönetim ve denetim sorunu var.Yönetici şirketi kendi şirketi gibi benimsemez,alacağı maaşa bakar ve cep yapma ihtimali de var

  3. Ereğli hissesi taşıyan arkadaşlar gücenmesin,kasıtlı söylemiyorum ,yaşadığımı ve kararlarımı anlatıyorum.Kimseyi etkileme amacım yok ,tavsiye vermiyorum ,üstad falan olma iddiam yok.
    Konu açıldı ben de içimi döktüm
    2021 de ilk hissem ve ağırlıklı olarak Ereğli idi.Hatta portföyü full Ereğli yapıp temettü emeklisi olma düşüncem vardı o dönemde

  4.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Devletin hisselerini almam kuralım vardı.Ereğli,hektaş yüzünden(ikisi de vardı bende)ordunun malını ve çok paydaşlı yardımlaşma kurumları gibi sahipleri olan hisseleri de bu gruba dahil ettim.

    Esprilerinizi zevkle ,gülerek okuyorum bu arada.Tıpkı Oralet Osmanın esprilerini zevkle,gülerek ,bazen kahkaha ile okuduğum gibi
    Tohumlu hisse pahalıydı, sonra çok pahalı oldu, sonra uzaya çıktı... Ben bile göz göre göre çok pahalı olduğu yerde bir miktar aldım (1%, pahalı olduğu yerden sattım)... Şimdi hala pahalı. Yatırımları da ne yaptılar ne ettiler çok ilgilenmedim ama bilançolar kötü.

    Demirci hisse 20 senedir çizdiği grafiğin dışında bir grafik çizmiyor. O zaman da grafiğin dibine yapıştığında küfür kıyamet olmuş. Alanlar satanlar bekleyenler... 20 senedir mi (2000lerin başından beri) ne tuttuğunu söyleyen birisi vardı başlıkta galiba okumuştum geçen. Bazıları da var aman parası 10% eridi diye küfür kıyamet gidiyor

    Yapcak bi şey yok.

    Herkes kısmetinde ne varsa onu yer.

  5. 3 yılda Froto nun euro bazında %100 kazandırma ihtimali pek çok kişiyi tatmin de etmiyor heyecanlandırmıyor da çunku son 2 yıldır borsada yenı arz şirketlerin onlarcasının ayda %50 gitmesinin ardından Zortotoymuş Tüpettoymuş Türkdirektormuş burun kıvrılıyor.

    Az önce arkadaş yolladı, Abd borsasında şu anda bir hisse %42 düşmüş,orda tavan taban sınırı yokmuş. 2 gun ust uste %40 düşse hıssen oyun dışısın.

    Salı milyonersin perşembe evsiz. İyi ki bizde o kadar vahşi liberalizm yok

  6. Arkasında o var, holdingin sahibi şu diye de sırf hisse alınmaz yani onu demeye çalışıyorum. Pahalı olabilir, sektörünü beğenmezsin, bu iş tutmaz dersin almazsın. Benim için tohumcu hisse bu kriterlerin bazılarına uyuyordu uzak durdum.

    Sahibi Koç Holding, kaç kişide MAALT var bu başlıkta yazıp çizenlerden? Çoğunuzda yoktur bence.

    Sahibinin kim olduğu karar verme aşamasındaki kriterlerden birisi sadece ama tek kriter de değil.

    Her şeyi doğru yaparsın, yine yanılırsın yani bu da var. Borsada neyin garantisi var ki

  7. Ereğli Koç grubunda olsaydı şimdi minimum 4 dolaresti artı düzenli temettü verirdi

  8.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Ereğli Koç grubunda olsaydı şimdi minimum 4 dolaresti artı düzenli temettü verirdi
    Düzenli temettü veriyor zaten Arada bir sene sektirdi.

    Geçen sene OTKAR da sektirdi ama bu kadar lakırdısı yapılmadı. Eregl demeddü vermeyince dünyaları başlarına yıkıldı tek hisseye umut bağlayanların.

    Eregl nin ana iştiraki Hatay'daydı. Hatay'da ne olmuştu geçen sene ya unuttum. Benim hafızam zayıf.

Sayfa 544/812 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •