Sayfa 756/976 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 7802 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

  1.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Hodjam zaten o kar olamayacağı için bu fiyatta. Neden buna şaşırıyorsunuz anlayamıyorum.

    150 usd ton başı karı gördüğünüz zaman yapışın, öncesi nanay. Teknikmiş, stop losmuş, o madik atmış, bu ucundan kesmiş, jöle hakan almış da adamlarını salmış falan bunlar boş, boş oğlu boş.

    Bilançoda 150 gördüğünüz zaman yükselecek. Daha nasıl anlatayım bilemiyorum altan..
    Her malin bir ederi vardir sirketlerde oyle.

    Bankalar yillarca ddn%80 iskontolu islem gördü şu an hepsi kat ve kat uzerinde islem goruyor.Simdi 1.5 oran oldular 7 kat artış.

    Devasa karmi ediyor bankalar?
    Enflasyon muhasebesi uygulansin gorelim performanslarini.

    İmalat sektöründe maliyetinin altinda mücbir koşullar hariç kimse üretim yapmaz.

    Uçsun kaçsın istemiyorum defter değeri 1.63 usd

    Altan kim hodjam kim bilmem değişik bir hitap sekli olmuş .
    Son düzenleme : osisa; 25-04-2024 saat: 10:44.

  2.  Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Her malin bir ederi vardir sirketlerde oyle.
    Bankalar yillarca ddn%80 iskontolu islem gördü şu an hepsi kat ve kat uzerinde islem goruyor.Simdi 1.5 oran oldular 7 kat artış. Devasa karmi ediyor bankalar?İmalat sektöründe maliyetinin altinda mücbir koşullar hariç kimse üretim yapmaz.Uçsun kaçsın istemiyorum ölü değeri 1.63 usd
    Yaptığınız değerlendirme biraz riskli değil mi? Stoklar emtia ve fiyatın bir miktar emniyet marjıyla iskonto edilmesi lazım, üstelik stokların bir kısmı hurda niteliğinde bile olabilir. İsdemir fiyatını direkt Erdemirden çıkarmak çok doğru bir değerleme anlayışı mı bilemiyorum?
    Size daha iyi bir örnek veryim, Enka'nın neredeyse tüm aktifler USD cinsinden nakit ve A sınıfı Ticari gayrimenkul, borcu da yok gene de tamamen likit kabul dilebilecek bu aktifler bile piyasa da %100'ün altında değerlenebiliyor. Sanırım piyasa kar elde etme gücüne odaklanmış, öz sermaye karlılığı yüksek olanlar kısa vadede ödüllendiriliyor.

  3. Tahtacı yedireceğim sana o malı , yap yapabilirsen bilanço öncesi hareketini


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  4. Adam hala ısrarla isdmr in fiyatını eregl nin içine sokuyor da hesaplıyor. 40 kere anlattık isdmr halka açık bir şirket değeri zaten piyasada belirleniyor . Kimse görmüyor bunu mital görmedi sattı yabancı görmedi sattı bir bu arkadaş farkında. isdmr i 2 kere fiyatlıyor. Bir piyasadaki isdmr birde eregl nin içindeki isdrm. Ve hala ısrarla bunu yazıp bakın eregl ne kadar ucuz demeye getiriyor.

  5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Adam hala ısrarla isdmr in fiyatını eregl nin içine sokuyor da hesaplıyor. 40 kere anlattık isdmr halka açık bir şirket değeri zaten piyasada belirleniyor . Kimse görmüyor bunu mital görmedi sattı yabancı görmedi sattı bir bu arkadaş farkında. isdmr i 2 kere fiyatlıyor. Bir piyasadaki isdmr birde eregl nin içindeki isdrm. Ve hala ısrarla bunu yazıp bakın eregl ne kadar ucuz demeye getiriyor.
    ucuz da neden ucuz diye söyleyene de kızıyorlar o nasıl olacak

  6. Size ne olması peki bundan? Gidip diğer hisselere de koşa koşa yazıyor musunuz ucuz pahalı diye? Şaşılacak şey hakikaten. Bir insan elinde hisse olmadan sürekli hisse forumuna gelip hisse aleyhine konuşur mu? Bu Eregl'de yüklü para mı kaybettiniz? Erdemir yönetimiyle kişisel husumetiniz mi var? Neden burada hisse ve hissedarlar aleyhinde konuşmak için NÖBET tutuyorsunuz?

  7. Defter değeri 1.62 dolar olan hisseyi 1.20lerde değerleyen piyasaya ve piyasa koşullarına da yanıtım şudur:

    https://youtu.be/9qC9YFSZBU0?feature=shared

  8.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Size ne olması peki bundan? Gidip diğer hisselere de koşa koşa yazıyor musunuz ucuz pahalı diye? Şaşılacak şey hakikaten. Bir insan elinde hisse olmadan sürekli hisse forumuna gelip hisse aleyhine konuşur mu? Bu Eregl'de yüklü para mı kaybettiniz? Erdemir yönetimiyle kişisel husumetiniz mi var? Neden burada hisse ve hissedarlar aleyhinde konuşmak için NÖBET tutuyorsunuz?
    Tek mantikli aciklamasi var, parali askerler. 2019 Doas formuna bir goz atin hisse 4 tl dip fiyatta Tengrihan diye biri foruma gunde 20 olumsuz mesaj atiyor. Hisse 10 tl yi gecince bir daha hic yazmadi. Adam sanki buhar oldu.

    Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 756/976 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •