|
|
Millet donduk, bittik, böyle kış görmedik diyor ya.
İSTATİSTİK asla yalan söylemez.
Son 52 yılın en sıcak 17. kışını yaşamışız.
Yani bu kıştan, daha soğuk 35 kış varmış.
Bu kış, ortalama sıcaklık 4,5 derece (uzun yıllar genel ortalaması 3,9 derece)
Sorun soğukta değil geçen yıl kar görmeyen ülkeye bol kar düştü. Bugün sabah ankarada 3 santim kar vardı sabaha karşı yağmış son 5 günde 4 gün her sabah kar yağdı. Yoksa bence soğuk değil ben 91-92 kışında bugünlerde eksi 10 larıda görmüşlüğüm var hemde kaç gün üst üste 87 yılı zaten tam bir felaketti
69 mu yok daha neler. Bu yıl mı? İmkansız.Bozguncular ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu?
Mayın bulunmasından sonra, Karadeniz kıyılarında, olta balıkçılığı dahil, her türlü balık avcılığı durdurulmuş.
Haydi bakalım.
Balıkta da kazıklamak için bir bahane daha.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
1978-1979 yıllarında Ankara'da öğrenciyim. Yanılmıyorsam-20 li rakamları görmüştük. Kalorifer yanmıyordu. Yurt herkese 2.battaniye dağıttığı halde benim almadığına gören yurt müdürü "sen nerelisin?"diye sormustu. Verdigim yanıt daha da şaşırmasın neden olmuştu. Hey gidi gençlik..
|
|
NBA TÜRK OYUNCULARIN SON DURUMU
Ömer Faruk Yurtseven (Miami Heat) 12.6 dakika, 5,6 sayı, 5,4 ribaund, 0,9 asist, 0,3 top çalma
Alperen Şengün (Houston Rockets) 19.7 dakika, 9,1 sayı, 5,2 ribaund, 2,4 asist, 0,8 top çalma
Furkan Korkmaz (Philadelphia 76ers) 22.2 dakika, 8,1 sayı, 2,8 ribaund, 2 asist, 0,5 top çalma
Cedi Osman (Cleveland Cavaliers) 22.6 dakika, 10,8 sayı, 2,2 ribaund, 2,1 asist, 0,8 top çalma
Enes Kanter'den bahsetmeyelim, yanlış anlamalar olabilir.
Yer İmleri