Ben bu kuruluşu aradım öyle bir uygulama yok,bahse konu reform paketindeki madde iflas etmiş aracı kuruluşlarım elindeki hisseler ile ilgili imiş bilgisi verildi. Akabinde iflas masasını aradım onlarda bize intikal etmiş bir şey söz konusu değil dediler.
Bu ödemeler asyab hisselerini kapsamıyor kanaatim öyle.
Bakın arkadaşlarbu şartlarda tasfiye zor iş 10 yıl bile sürebilir çünkü bu hantal sistem öyle,. O zamana kadarda kasada birsey kalır mı? muaamma.
İflas masası masraflar büyük bir gider(vergi,SSK,faiz,elektrik,TLF ısınma,yeme icme) halen 200 e yakın çalışanı var birçok avukat ile çalışıyorlar hukuk giderleri bile uzadıkça artacak. bankada para ve varlık var belli ama bunu erimesi veya yerinde sayması bile zarar. Düşünün 1000 TL ye 5 yıl önce marketten neler alırdınız şimdi neler alırdınız.
Velhasıl bence bu tasfiyeyi isterlerse birkaç aya bitirirler, bunun da tek yolu birlik olup ses getirmek ve gündem oluşturmak bu sesin Cumhurbaskanina kadar gitmesi lazım. Ben Van dayım ve imkanlarim kısıtlı buna rağmen bir fırsatını bulur isem İstanbul'a gıdım hem TMSF hem iflas masasına uğrayacağım.
Dönemin başbakanı Binali Yıldırım olmak üzere 10 dan fazla cimere yazı yazdim. Özetle Devletin en muteber kurumlarindan TMSF ye güvenerek hisseleri aldık ve eski alanlarda güvenerek satmadı diye yazdım. Hatta cumhurbaşkanının eline geçsin diye o Üsküdar kısıtlıdaki evine bile PTT ile göndererek mektup yazdım.
En fazla iflas masası olmak üzere TMSF ile beraber 50 den fazla TLF görüşmesi gerçekleştirdim.
Son görüşmemde iflas masası başkanı ile görüşmek istediğimi söyledim birini bağladılar 20dk. lik bir görüşme oldu süreç konusunda net bir tarih verilimiyir en büyük engel davalarve itiraz davaları. İnanın buda bir talimata bakar birkaç ayda biter bitmeyen neler gördük. Ama böyle beklersek 10 yıl hayal bile değil.
30 bin hisse yatırımcısı var söyleniyor. Hadi 10 bin i korkuyor. Hadi 10 bini devretmiş peki nerede bu geriye kalan 10bin kişi
Saygılarımla
Mi Note 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri