|
|
Sen düzeltme bekliyorum düşecek yazdın altına Sulzer düzeltme beklemiyorum yükselecek yazdı.Bende Eredka 'nın öngörüsü gerçekleşti Sulzer inki yanlış çıktı yazdım.Bunda bu kadar ajitasyon yapacak ne var.Yanlışa yanlış demeyelim mı?
O zaman ben de yazıyorum ki bu hafta tektu 1.20 civarında kapatacak.Haftaya 2 tl olacak.
bak bu resimi 14.12.2018 de atmışım nedeninide yazmışım şuanki fiat degerlendirmesini ve sonraki atılan resime bak ve ona göre degerlendirme yap bu dogruda çıkabilir yanlışta fakat sonuçta bir tane dogru vardır..
macd egrisine göre hareket eden yanlış yapmış oldu ..mesala
ZIR-DELİ Y.T.D
Şişman kadın sahneye çıkmadan opera bitmez.. daha öncede yazdığım gibi opera devam ediyor...bu gün ve yarın salonun (formun) boş olmasına itirazım olmaz.. ancak önümüzdeki hafta salı çarşambadan itibaren biletlerin kara borsaya düşmesine de itirazım olmaz.. bu indikatörlerin beklentisi.. benim ise pala ile andlaşmam var.. ya o gider, yada ben.. ŞART 0.86 altı kapanış yapmasın..iyi çalışmalar..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri