Sayfa 554/899 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 7191 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. 6 yıldır aynı oyun. Bu kağıttan bir halt olacak olsa çoktan olurdu.
    Yeni girenler geçmişi bilmedikleri için bu tuzağa yakalanırlar hep.
    6 yıl öncesine göre hiçbir şey değişmedi.
    Değişen tek şey yeni kurbanlar...
    Kimler geldiii kimler geçti buradan...

2.  Alıntı Originally Posted by Sosyopat Yazıyı Oku
    6 yıldır aynı oyun. Bu kağıttan bir halt olacak olsa çoktan olurdu.
    Yeni girenler geçmişi bilmedikleri için bu tuzağa yakalanırlar hep.
    6 yıl öncesine göre hiçbir şey değişmedi.
    Değişen tek şey yeni kurbanlar...
    Kimler geldiii kimler geçti buradan...
    Aynen katılıyorum,ne zaman alt kademeler dolu korkacaksin. Her an cakacaklar diye

GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu fiyatlar mal servis etmek için uygun fiyatlar değil...tabiiiki firma kapanıp iflas vermeyecekse...mal zirveden servis edilir dipten değil...eğer servis ettiğini düşünüyorsanız o zaman 5 dakika bile beklemeyin satın kurtulun...

4.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    Bu fiyatlar mal servis etmek için uygun fiyatlar değil...tabiiiki firma kapanıp iflas vermeyecekse...mal zirveden servis edilir dipten değil...eğer servis ettiğini düşünüyorsanız o zaman 5 dakika bile beklemeyin satın kurtulun...
    Buranın dip olduğunu nerden biliyorsun?
    Bu kağıt 29 kuruşa kadar indi zamanında.

5.  Alıntı Originally Posted by sosyopat Yazıyı Oku
    buranın dip olduğunu nerden biliyorsun?
    Bu kağıt 29 kuruşa kadar indi zamanında.
    dip mi değilmi zaman gösterecek,bence bu kağıdın dip noktası 0,52-0,54 lerdir..oraya da değdi ve kızgın tavaya totosu değen tavuk gibi zıpladı,gerçi oraya inmesinede sebeb sevgili !! Patronumuz kamil ve galip in dalaveresi idi ama ona rağmen 0,71 e kadar tepki verdi.0,29 krş luktaki ygyo ile şimdiki ygyo arasında çok fark var ona bakarsan aselsanda 2 lerde hatta öncesinde krş lardaydı...dün geçmişte kaldı önümüzde güzel gelecek var...aldığım malı kötüleyemem kötü ise neden aldın demezlermi adama...500 hisse var ve dnk getirisen genelde %2-8 arası getiriyi yakalarsın zararınıda telafi edersin anlamadığım hem şikayet edip hemde neden hisseyi elinde tutarsın.yukarıdan yakalandıysan ve umutluysan maliyeti düşürmek için bir sürü fırsat var maliyetini düşürüp ilk tepkide zararını minimize edersin hatta kara bile geçersin..he umudun yoksa kol kesersin nasibini başka yerde ararsın.

6. Yanlış ama nurikınay bir sorum var 0,29 kuruştaki ygyo ile şimdiki ygyo arasındaki fark nedir acaba? Gerçekten merakımdan soruyorum?

7.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    dip mi değilmi zaman gösterecek,bence bu kağıdın dip noktası 0,52-0,54 lerdir..oraya da değdi ve kızgın tavaya totosu değen tavuk gibi zıpladı,gerçi oraya inmesinede sebeb sevgili !! Patronumuz kamil ve galip in dalaveresi idi ama ona rağmen 0,71 e kadar tepki verdi.0,29 krş luktaki ygyo ile şimdiki ygyo arasında çok fark var ona bakarsan aselsanda 2 lerde hatta öncesinde krş lardaydı...dün geçmişte kaldı önümüzde güzel gelecek var...aldığım malı kötüleyemem kötü ise neden aldın demezlermi adama...500 hisse var ve dnk getirisen genelde %2-8 arası getiriyi yakalarsın zararınıda telafi edersin anlamadığım hem şikayet edip hemde neden hisseyi elinde tutarsın.yukarıdan yakalandıysan ve umutluysan maliyeti düşürmek için bir sürü fırsat var maliyetini düşürüp ilk tepkide zararını minimize edersin hatta kara bile geçersin..he umudun yoksa kol kesersin nasibini başka yerde ararsın.
    Maliyet düşürmek için 1 lotunu dahi almam artık bu lanet şirketin.

8.  Alıntı Originally Posted by bahtiyar01 Yazıyı Oku
    Yanlış ama nurikınay bir sorum var 0,29 kuruştaki ygyo ile şimdiki ygyo arasındaki fark nedir acaba? Gerçekten merakımdan soruyorum?
    kamilden kurtulması bile bence en büyük fark,ayrıca bitmek üzere olan yatırımlar var(leventteki tower,innovia 4,sakarya projesi ve diğerleri) bunları daha önce bir çok arkadaş yazıp çizdi, ayrıca tekniğide güzel, he tekniğe göre gider gitmez o ayrı malum piyasada akşamdan sabaha çok şey değişiyor.ben umutluyum ve elimde tutoyorum fırsat bulursamda ilave ediyorum siz umutlu olmayabilirsiniz fikrinize saygı duyarım sonuçda karımda zararımda bana ait.sizinkide size tabiiki.

Sayfa 554/899 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •