Sayfa 768/1009 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bademhavayolları...sanırım ya o da sokuverecek son öldürücü 'pıçağı' ....ya da %25 haracımızı verecek...çevirdim bi de ben onu...dipten kalkarken yapıştım paçasına...çok sağlam sokması lazım pıçağı..her halükarda 'kaçarün'...
    Aaanadım, Artık zemanı doluyaaaa , toktor , isse mes'elesinde enflasyon kudurukluğuna karşı imansız laflar etti, adeta bize , gordün müü , gordün müüü didi, esefler içinde kaldım , tohtor beyimize bişi di agam zatı pıçağı yedik/m
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Aaanadım, Artık zemanı doluyaaaa , toktor , isse mes'elesinde enflasyon kudurukluğuna karşı imansız laflar etti, adeta bize , gordün müü , gordün müüü didi, esefler içinde kaldım , tohtor beyimize bişi di agam zatı pıçağı yedik/m
    Toktor beye selamlar, şaka dır dabii ki..

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Burada asıl çok bilinmeyenli denklem, bademgillerin de pıçaklamaya girişmesi değil...olursa aaa trend bitti yeni zirve yok deriz, keser kolu otururuz...

Asıl denklem şu...ya bu sefer de bademler döşemeye girişirken, şu ana kadar %40 düşenler de tepkimeye girişirse...

İşte burası çokomelli olur...endeks sabit yatay ama, sırayla döşemece..

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Burada asıl çok bilinmeyenli denklem, bademgillerin de pıçaklamaya girişmesi değil...olursa aaa trend bitti yeni zirve yok deriz, keser kolu otururuz...

Asıl denklem şu...ya bu sefer de bademler döşemeye girişirken, şu ana kadar %40 düşenler de tepkimeye girişirse...

İşte burası çokomelli olur...endeks sabit yatay ama, sırayla döşemece..
    Üstad - ı mız Selçuk Bey'in sözüdür " Hiç bir fiyat sürekli yükselemeyeceği gibi sürekli de düşemez "

Bademgiller sigorta amaclı çıkış ve kaçırış yapıyor asli olan bu ama algoritmalar büyük montanlı hareketleri takip ediyor tek sıkıntı hadise burada yazmak istemeyeceğimiz durumun vukuuu...
    Diğer türlü 5 gün daha düşer kim gelirse gelsin çıkar., Bence ve fena halde y. T. D.

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Üstad - ı mız Selçuk Bey'in sözüdür " Hiç bir fiyat sürekli yükselemeyeceği gibi sürekli de düşemez "

Bademgiller sigorta amaclı çıkış ve kaçırış yapıyor asli olan bu ama algoritmalar büyük montanlı hareketleri takip ediyor tek sıkıntı hadise burada yazmak istemeyeceğimiz durumun vukuuu...
    Diğer türlü 5 gün daha düşer kim gelirse gelsin çıkar., Bence ve fena halde y. T. D.
    Valla bana sokabileceği pıçağın aşşağı yukarı şekli şemali bu...

Ha bunu endeks yıkılırken yaparsa, şifam olsun oh oh derim..kendimiz kaşındık sonuçta sen endeks tarihi zirveden noktasal virgülsel satış yap, gel bademgillere yanaş...

Ama...dediğim gibi, Ereğli, Tüpraş, Petkim...ne biliyim %40 düşenler yukarı %20-25 teperken bunu çizerse, o zaman neydi....üzülürüm Bi burukluk...bi ahmak ıslatan yağmuruna yakalanmışlık hissi...üstelik bademgillere parayı kaptırmak..

6. Yeri gelmişken...zirveyi tespit atışları noktasal virgülsel...Sauron' un küresi arada bi net göstertiyor, Pala gıcıklık yapmasa...Aston Martin kapıdaydı...

Selçuk bunun yarısını yapabilseydi, Peygamberliğini ilan ederdi Twitter'da şimdi

Sayın Yatırımcımız,

Mevcut piyasa koşulları sebebiyle Türk Lirası ürünlerinde oluşabilecek olağan dışı fiyatlamalar ve düşük likidite koşulları sebebiyle USDTRY, EURTRY ve GAUTRY ürün çiftlerinde yeni pozisyon açılmasına piyasalardaki volatilite normal seyrine dönene kadar izin verilmeyecek olup, açık olan USDTRY, EURTRY ve GAUTRY işlemlerinizi 12 Mayıs 2023 Cuma günü saat 17:00’a kadar kapatmanızı rica ederiz.

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Valla bana sokabileceği pıçağın aşşağı yukarı şekli şemali bu...

Ha bunu endeks yıkılırken yaparsa, şifam olsun oh oh derim..kendimiz kaşındık sonuçta sen endeks tarihi zirveden noktasal virgülsel satış yap, gel bademgillere yanaş...

Ama...dediğim gibi, Ereğli, Tüpraş, Petkim...ne biliyim %40 düşenler yukarı %20-25 teperken bunu çizerse, o zaman neydi....üzülürüm Bi burukluk...bi ahmak ıslatan yağmuruna yakalanmışlık hissi...üstelik bademgillere parayı kaptırmak..

Aga, ne yapacan Aston Martin i bu yaştan sonra Ceymis Bont a özenmiş mi dedirtecen yanına bi de Jane Seymour un gençliği gibi hatun lazım, walla evden de kovulun sonra bi de tazminat , aldığından fazlayı verebilir din. Allah korumuş seni

Sayfa 768/1009 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •