Thyao nun ısrarla dolar dibini muhafaza ederek artmasından rahatsız oluyorum ama yapacak bir şey yok bekleyip göreceğiz.
|
|
Hergün güne %2-3 TL değer kaybıyla başlıyoruz ulan sonumuz hayrola bu işin artık cidden boku çıktı.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Thyao nun ısrarla dolar dibini muhafaza ederek artmasından rahatsız oluyorum ama yapacak bir şey yok bekleyip göreceğiz.
Elindeki hisseni satsan ,hisse almaktan başka şansın yok bu ortamda ,sattığın hissenin parası 2 gün sonra eline geçiyor ki altın-dolar-,v.s.. bir şey alabilmen için,ama o 2 gün sonra alacaklarının ne kadar yukarıda olabileceğini bilemiyorsun ,öyle bir kıstırılmışlık var
2 günde dolar 20 olsa paran *** oldu gitti şu t+2 kaldırılmalı yoksa resmen dolardan hisseye geçeni kapana sıkıştırıyorlar. Elde tutulan TL hergün küllim zarar yazıyor yahu öyle boktan bir piyasa var ki arkadaş az müdahale et ulan 2-3 gn konsolide olsun usdtry resmen ülke tek kurşun atılmadan teslim edildi.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
ulan endeks kadar art bari be kitapsız, pazartesi gününden beridir endeks en kötü %15-20 koydu bu hala 25 TL lerde sürünme peşinde.
Ohaaa o. Ç 100 kademe birden verdi!
Bence bu haftanın en yüksek TL bazlı değerlerini bugün gören Xu30 hisseleri döviz yeni ataklar yapmadığı takdirde hafif aşağı-yatay bir banda girecek öngörüyorum önümüzdeki haftadan itibaren.Hikayesi olan hariç tabi ki gruba uymayabilir.
XU30 dışındaki çok daha geride kalmış (sanayi -üretim kaynaklı) hisselerin yükselme sırasının önümüzdeki hafta gelmesini daha yüksek olasılıklı olarak görüyorum.
XU30 a göre daha küçük hacimler ile yukarı doğru fiyat değişimleri daha kolay olacaktır bu hisselerde.
Benim yakın dönem stratejim ve öngörüm bu şekilde.
THY nin bu dönemki en yüksek rakamı olarak bugün ve 26.66 yı görmüş olmasını not alalım.
Son düzenleme : HURKUŞ; 17-12-2021 saat: 14:48.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
|
|
2 saat içinde 60 kademe çıkar 100 kademe düşür.
Buna kimin gücü yeter.
20 TL itibaren itibaren benzer hareketler vardı.
Ama bugün oldukça abarttılar.
Ağaç sallayanı gördük ama bu başka birşey.
Daha öncede yazmıştım. Bu tarz silkeleme ile hisse de kalabilmek kolay değil.
Elbette olaya dolar bazlı bakmadan hareket etmek yanlış değerlemeler götürüyor.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri