ilk yorum benden gelsin. endeksteki alımlarda hiç şüphe yok gayet ciddi buluyorum. ancak tdı açıklanmasından sonra bir dalgalanma olabilir..
|
![]() |
varant oynayanların azınsanacak sayıda olmadıklarını tahmin ettiğim için ustalık yapmak amacı ile değil sadece yeni bir sayfanın daha canlı olabileceğini düşündüğüm için sayfayı açmış bulunuyorum herkese bol şanslar..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
ilk yorum benden gelsin. endeksteki alımlarda hiç şüphe yok gayet ciddi buluyorum. ancak tdı açıklanmasından sonra bir dalgalanma olabilir..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Kumar:Ortaya para koyarak oynanan talih oyunu(Türk Dil Kurumu)
Eyvallah karar-anı varant alip sattigimdan baslik bana kumarbaz hissi verdi o yuzden yazmistim başlikla yapilmak istenin amaci aciklamanizda daha aciklayici kolay gelsin
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alımlar bana kalırsa varantta ağırlık da, takip ettiğim kadarıyla cuma günü banka satım varantlarını, yeterince çıkamadıklarından dolayı endek +1 üstü kapatmadı.Pazartesi + gapla yukarı devam edecektir.Thyao buna en başta öncülük edecektir bilançoda ki zararın azalmasından dolayı.Yatırım finansın elinde alımlar ağırlıkda.ytd
Sular yükselince,balıklar karıncaları yer,Sular çekilincede karıncalar balıkları,Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemeli.....
Yer İmleri