Ev almaya niyetlendiğim zaman altın dolar ve euro çakıldı.
İşin kötü tarafı sepet yapmıştımSepetteki yumurtalar çatladı
![]()
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Ev almaya niyetlendiğim zaman altın dolar ve euro çakıldı.
İşin kötü tarafı sepet yapmıştımSepetteki yumurtalar çatladı
![]()
İnsanların evlere dönüp bakmadığı, altına ve dövize koştuğu anda, tam ev alma zamanıydı.
Salgın başlayalı birkaç ay olmuşken buraya da yazmıştım hatta "cesaret edebilenler için şu an döviz-altın bozup ev almak için uygun bir zaman" diye.
O sıralarda üyelerin çoğu, büyük şehirlerin terk edileceğini, evlerin bomboş kalacağını, fiyatların yerlerde sürüneceğini falan konuşuyorlardı.
CAATSA yaptırımlarını bekleyebilirsiniz.
Gerçekleştiğinde yine millet dövize altına koşar. Evlere tu kaka diyenler yine doluşur buraya.
O zaman yine ev alma zamanıdır.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Evi olupta, kirada oturan birine ev yatırımı çok mantıksız denmesi bizim topluma özgü birşey olsa gerek.
Bizim bu forumda da böyle kişiler maalesef çok.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri