Originally Posted by Webster Ben 10 kilo et aldim Umarim gonderirler nerden aliyoruz üstad olay ne cozemedim
Originally Posted by Webster Ben 10 kilo et aldim Umarim gonderirler üstadım çırpınırdı karadeniz bakıp Türk'ün bayrağına diyoruz siz et diyosunuz. yol gösterin bize zaman kötü
Günaydın herkese gene coğrafyamız da bir fitne fücur ortamı ama yer mi anadolu çocuğu
Originally Posted by Webster Hepsiekspress 75/25 Cek var Yumulun acil DERBİ25 Ne varsa aldim Ayri ayri siparislerde kod gecerli Originally Posted by onur1064 nerden aliyoruz üstad olay ne cozemedim Dun geceydi onurum accaktin gozunu
Originally Posted by Batman üstadım çırpınırdı karadeniz bakıp Türk'ün bayrağına diyoruz siz et diyosunuz. yol gösterin bize zaman kötü Et aldim diyor borsadan. Pinar et mi van et mi domuz eti mi tavuk eti mi görecez. Şaka şaka Web üstad alisveris sitesinden indirim kampanyasina girmis. Sanirim hb den.
Originally Posted by regal1 O ev antalyanın pahalı evlerinin gölgesinde şansını deniyor. adam bari foto çekecen mutfak dolabının kapağını yaptır dimi
Üstad bu kampanyalar gunluk mü oluyor.
Günaydın inek obası! Yahniniz bol olsun! Hayırlı haftalar.
Forum Rules
Yer İmleri